- 40%

Ultimele ore la Paris

Nota ta:
63 % of 100
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 26.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,99 lei Preț special 35,99 lei

Paris, 1944. Élise Chevalier știe ce înseamnă să iubești... și să urăști. Logodnicul ei, un tânăr soldat francez, a fost ucis de trupele germane pe când apăra Linia Maginot. Nevoită să supraviețuiască acum sub ocupație inamică, Élise trebuie să-și înăbușe cu orice preț furia care mocnește în ea.

Sébastian Kleinhaus nu se mai recunoaște. Obligat să poarte uniforma nazistă, pe care o disprețuiește, tânărul caută cu disperare o cale de ieșire și pe cineva, oricine, care să-i poată oferi o salvare.

Bretania, 1963. Căutând prin valiza ponosită de sub patul mamei sale, tânăra Joséphine Chevalier, în vârstă de optsprezece ani, descoperă un secret care o tulbură profund. Hotărâtă să scoată la iveală adevărul, pornește într-o călătorie la Paris, unde află povestea unei iubiri interzise, din vremea în care orașul lupta pentru libertate. Povestea ultimelor ore dinaintea zorilor Eliberării. Și a unei trădări atât de cumplite, încât avea să schimbe irevocabil viețile a doi tineri îndrăgostiți.

Autoarea bestsellerului În timp ce Parisul dormea ne oferă o poveste despre o mare iubire, despre trădare și izbăvire, desfășurată pe două planuri, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și în anii 1960, în Franța și Anglia.

 

O carte minunată – o poveste captivantă, terifiantă, înduioșătoare, despre puterea iubirii și a iertării.“ Jill Mansell

„O carte extraordinară, tulburătoare, tristă, dar mai cu seamă înălțătoare.“ Lesley Pearse

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 sept. 2023
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Ruth Druart
Traducator(i) : Mihaela-Magdalena Dumitru
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 432
ISBN : 978-630-319-255-0