special_discount_tag

- 40%

- 40%

-40%

Un duce pentru totdeauna

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 11,94┬álei

Reducere 40%

13,99 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
Seria „Via╚Ťa secret─â a burlacilor” Edward Westover, duce de Swarthmore, este mânat de o ur─â profund─â fa╚Ť─â de omul care i-a ucis din incon╚Ötien╚Ť─â fratele ╚Öi apoi a sc─âpat nepedepsit. Planul de r─âzbunare ╚Ťesut cu r─âbdare are succes deplin, a╚Öa c─â, dup─â ce intr─â în posesia bunurilor du╚Ömanului...

Seria „Via╚Ťa secret─â a burlacilor

Edward Westover, duce de Swarthmore, este mânat de o ur─â profund─â fa╚Ť─â de omul care i-a ucis din incon╚Ötien╚Ť─â fratele ╚Öi apoi a sc─âpat nepedepsit. Planul de r─âzbunare ╚Ťesut cu r─âbdare are succes deplin, a╚Öa c─â, dup─â ce intr─â în posesia bunurilor du╚Ömanului s─âu, toate posesiunile acestuia – dar ╚Öi fiica lui – ajung s─â îi apar╚Ťin─â lui Edward. Prin urmare, se decide s─â angajeze o guvernant─â, s-o lini╚Öteasc─â pe copil─â ╚Öi apoi s─â-╚Öi vad─â de propriul drum. Îns─â are parte de surpriza vie╚Ťii lui. Pentru c─â noua sa pupil─â nu este o feti╚Ť─â, ci o femeie frumoas─â, aprig─â ╚Öi cu totul irezistibil─â… Kate Benton este stupefiat─â. Cine este acest b─ârbat arogant ╚Öi enervant care vine nepoftit în casa ei ╚Öi preia controlul asupra vie╚Ťii sale? Jur─âmântul ei este s─â fac─â tot ce-i st─â în putin╚Ť─â ca s─â-l conving─â s-o lase în pace ╚Öi s─â plece de la Brambly. ╚śi totu╚Öi, pe m─âsur─â ce zilele r─âcoroase se transform─â în nop╚Ťi fierbin╚Ťi, Kate începe s─â întrevad─â crâmpeie de bun─âtate sub fa╚Ťada rece a lui Edward… ╚Öi o fire pasional─â care îi taie respira╚Ťia. Sunt atât de multe lucruri pe care nu le ╚Ötie despre trecutul misterios al acestui b─ârbat. Oare poate risca s─â aib─â încredere ╚Öi s─â-╚Öi ofere inima acestui duce aparent diabolic?

Anna Harrington a debutat în anul 2015 cu seria Via╚Ťa secret─â a burlacilor ╚Öi s-a remarcat imediat datorit─â stilului ei inedit ╚Öi subiectelor pline de prospe╚Ťime, ceea ce i-a adus aprecierile cititorilor din întreaga lume.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2016
Nr. pagini:
attribute_icon
320
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
140 x 210
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0606-8
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  9 apr. 2016
Autor(i)  :  Anna Harrington
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-0606-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate