Înapoi în site

Ornamente argintii pe coperte, cotor rotund, elegant și copertă cartonată, cu ilustrații originale

Ofertă specială de abonare cu reducere, cadouri și transport gratuit!

Profită de oferta de abonament cu transport gratuit la fiecare livrare și cadouri!

Doar 79,98 lei / lună

Avantajele tale de abonat!

De ce să te abonezi online:

Agatha Christie Transport gratuit oriunde în România

filoLivrare la alegere prin curier sau în puncte de livrare

filoPachet de două volume în fiecare lună

filoModalitate de plată simplă și sigură, online sau ramburs

filoEconomie, flexibilitate, satisfacția garantată a lecturii

filoAbonare simplă și rapidă, doar printr-un click

filo filo

Notebook CADOU
la volumul 5 al colecției

filo filo

Cană cu ilustrație CADOU
la volumul 25 al colecției

Ca abonat, primești cadouri exclusive ale colecției!

Scriitoarea Agatha Christie este considerată una dintre cele mai mari autoare de romane polițiste și de mister din literatura universală. Opera sa prolifică atrage în continuare nenumărați adepți, fiind unul dintre cei mai traduși autori din lume, cu peste patru miliarde de exemplare ale cărților sale traduse în peste 100 de limbi din întreaga lume și numeroase adaptări pentru film, teatru și televiziune. Este creatoarea celor două celebre personaje arhicunoscute în lumea romanelor polițiste: simpatica Miss Marple și detectivul belgian Hercule Poirot.

TITLURILE COLECȚIEI DIN BIBLIOTECA AGATHA CHRISTIE

Crima din Orient Express; Moarte pe Nil; Și din zece n-a mai rămas nici unul; Asasinarea lui Roger Ackroyd; Petrecerea de Halloween; O crimă anunțată; Casa strâmbă; Cei cinci purceluș; răciunul lui Poirot; Crimă la vicariat; Ucigașul ABC; Cadavrul din bibliotecă; Misterioasa afacere de la Styles; Răul sub soare; Întâlnire cu moartea; Pericol la End House; Moarte printre nori; Crima din Mesopotamia; Trenul din Paddington; Cu cărțile pe față; Mâna ascunsă; Primele cazuri ale lui Poirot; Oglinda spartă; Nemesis; Calul bălan; După înmormântare; Vinovat fără vină; Misterul crimei fără cadavru; Misterul din Caraibe; Tragedie în trei acte; Noapte nesfârșită; Misterul Trenului Albastru; Jocuri de oglinzi; Conacul dintre dealuri; O supradoză de moarte; Un buzunar plin cu secară; De ce nu l-au întrebat pe Evans; ȘI MULTE ALTELE!

Am făcut abonament la una dintre colecțiile Litera pentru fiul meu și funcționează excelent. Simplu, online, cărțile vin la timp. Niciun reproș. Acum, întreaga familie așteaptă cu nerăbdare colecția Agatha Christie!
Mihai, Iași

Așteptam de mult timp să ajungă formula aceasta de abonament la cărți și în România. Sora mea locuiește în Germania și e fană de mult timp, așa că mă bucur că am și eu acum ocazia să testez.
Cristina, Timișoara

Am deja două abonamente în curs - unul pentru mine, unul pentru mama mea. Cărțile vin acasă în fiecare lună și în felul ăsta fac economie de timp și investesc în noi două, în plăcerea de a citi, pe care o am de la ea.
Andreea, Arad

Cum funcționează?

filo filo

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ CE AI PLASAT COMANDA?

> După ce te-ai abonat, vei primi confirmarea comenzii tale pe adresa de e-mail. 

> Dacă ai optat pentru plata online, vei primi și un e-mail de la procesatorul de plăți cu statusul tranzacției.

> Vei primi informări despre aparițiile editoriale din colecție și datele de livrare. Ulterior, vei primi volumele din colecție.
LECTURĂ PLĂCUTĂ!

SERVICIU DE ABONARE DISPONIBIL EXCLUSIV PE LITERA.RO

Este important să știi că poți modifica adresa de livrare pe parcursul derulării abonamentului printr-un e-mail la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0374.82.66.35, dar modalitatea de livrare si cea de plată nu mai pot fi modificate. Dacă te răzgândești, te poți dezabona oricând printr-un e-mail sau telefon la datele de contact menționate mai sus. Regulament disponibil la www.litera.ro/termeni-si-conditii/
Imaginile cadourilor sunt cu titlu de prezentare.

 1. Abonament Agatha Christie (transport gratuit)
  Abonament Agatha Christie (transport gratuit)

  Agatha Christie

  79,98 lei
  Nota ta:
  65%