Înapoi în site

Capodoperele literaturii, reunite într-o colecție unică

mari_clasiciGaranția calității Litera

mari_clasiciVolume cartonate

mari_clasiciCopertă care imită pânza

mari_clasiciGrafică elegantă

mari_clasiciOrnamente argintii

Ofertă specială de abonare cu transport gratuit la fiecare livrare!

Ofertă specială de abonare cu transport gratuit la fiecare livrare!

Doar 79,98 lei /
pe lună

Avantajele tale de abonat!

De ce să te abonezi online:

mari_clasiciPachet de două volume în fiecare lună

mari_clasiciTransport gratuit oriunde în România

mari_clasiciLivrare la alegere prin curier sau în puncte de livrare

mari_clasiciModalitate de plată simplă și sigură, online sau ramburs

mari_clasiciEconomie, flexibilitate, satisfacția garantată a lecturii

mari_clasiciAbonare simplă și rapidă, doar printr-un click

Colecția Mari Clasici ai Literaturii aduce în fața cititorilor cele mai importante, mai provocatoare, mai emoționante, mai revoluționare opere din literatura lumii - cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta. O ediție de colecție, cu finisaje de lux.

Mari Clasici ai Literaturii este o colecție importantă pentru România, ce reunește într-un cadru unitar cele mai valoase opere ale literaturii române și universale, fiind în același timp o selecție care îndeplinește misiunea de bază a fiecărei biblioteci: aceea de a crește cititori. O colecție pe care o aplaud la scenă deschisă!

MAIA MORGENSTERN
actriță de teatru și film, ambasador al colecției Mari Clasici ai Literaturii

TITLURILE COLECȚIEI MARI CLASICI AI LITERATURII

Crimă și pedeapsă, F.M. Dostoievski; Hamlet & Macbeth, William Shakespeare; Maestrul și Margareta, Mihail Bulgakov; Mândrie și prejudecată, Jane Austen; Roșu și Negru, Stendhal; 1984, George Orwell; La răscruce de vânturi, Emily Bronte; Doamna Bovary, Gustave Flaubert; Procesul, Franz Kafka; Pădurea spânzuraților, Liviu Rebreanu; Portretul lui Dorian Gray, Oscar Wilde; Anna Karenina vol.1, Lev Tolstoi; Anna Karenina vol.2, Lev Tolstoi; Darul lui Humboldt, Saul Bellow; În căutarea timpului pierdut. Swann, Marcel Proust; Crimele din Rue Morgue și alte povestiri, Edgar Allan Poe; Războiul nu are chip de femeie, Svetlana Aleksievici; Don Quijote de la Mancha vol.1, Miguel de Cervantes; Don Quijote de la Mancha vol.2, Miguel de Cervantes; Maitreyi & Nuntă in cer, Mircea Eliade; Doamna cu cățelul și alte povestiri, A.P. Cehov; Marele Gatsby, F. Scott Fitzgerald; Accidentul & Orașul cu salcâmi, Mihail Sebastian; Vârsta inocenței, Edith Wharton; David Copperfield vol.1, Charles Dickens; David Copperfield vol.2, Charles Dickens; Mantaua și alte povestiri, N.V. Gogol; Jane Eyre, Charlotte Bronte; Fugara, Alice Munro; Enigma Otiliei, G. Calinescu; Război și pace vol.1, Lev Tolstoi; Război și pace vol.2, Lev Tolstoi; Război și pace vol.3, Lev Tolstoi; Litera stacojie, Nathaniel Hawthorne; Decameronul vol.1, Giovanni Boccaccio; Decameronul vol.2, Giovanni Boccaccio; Un studiu în roșu. Semnul celor patru, Arthur Conan Doyle și multe altele!

Cum funcționează?

mari_clasici mari_clasici

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ CE AI PLASAT COMANDA?

> După ce te-ai abonat, vei primi confirmarea comenzii tale pe adresa de e-mail. 

> Dacă ai optat pentru plata online, vei primi și un e-mail de la procesatorul de plăți cu statusul tranzacției.

> Vei primi informări despre aparițiile editoriale din colecție și datele de livrare. Ulterior, vei primi volumele din colecție.
LECTURĂ PLĂCUTĂ!

SERVICIU DE ABONARE DISPONIBIL EXCLUSIV PE LITERA.RO

Este important să știi că poți modifica adresa de livrare pe parcursul derulării abonamentului printr-un e-mail la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0374.82.66.35, dar modalitatea de livrare si cea de plată nu mai pot fi modificate. Dacă te răzgândești, te poți dezabona oricând printr-un e-mail sau telefon la datele de contact menționate mai sus. Regulament disponibil la www.litera.ro/termeni-si-conditii/