Înapoi în site

Bun-venit în lumea magică Disney! De la Regele Leu la Bambi și Mica sirenă până la Encanto și Elementar, cele mai iubite povești din toate timpurile vor recrea magia unui secol de filme Disney și vor încânta întreaga familie.

Ofertă de abonament cu transport gratuit la fiecare livrare!

Ofertă de abonament cu transport gratuit la fiecare livrare!

Doar 69,96 lei / în prima lună de abonare

Doar 99,96 lei / în fiecare lună începând din a doua lună de abonare

Fie că sunt alese pentru a fi dăruite copiilor sau pentru a fi colecționate de fani – volumele colecției Biblioteca magică Disney sunt perfecte indiferent de vârstă.

Avantajele tale de abonat!

De ce să te abonezi online:

DisneyTransport gratuit oriunde în România

DisneyPachet de patru volume în fiecare lună (Colecția conține 50 de volume)

DisneyLivrare la alegere prin curier sau în puncte de livrare

DisneyModalitate de plată simplă și sigură, online sau ramburs

DisneyEconomie, flexibilitate, satisfacția garantată a lecturii

DisneyAbonare simplă și rapidă, doar printr-un click

Simba își dorește ca, într-o bună zi, să devină un rege la fel de curajos ca tatăl său. Dar nu se așteaptă ca acea zi să vină atât de curând. Va reuși oare Simba să-și recâștige locul de drept în cercul vieții cu ajutorul prietenilor lui?

Bambi trăiește fericit în pădure împreună cu mama și prietenii lui. Dar, într-o zi, pericolul pune stăpânire peste ținut și viața micului pui de cerb se schimbă pentru totdeauna.

Mowgli este un pui de om crescut de lupi în inima junglei. Amenințat de tigrul Shere Khan, băiatul pornește într-o călătorie lungă spre satul oamenilor și învață cum să trăiască în mijlocul naturii.

Inspirată de aniversarea a 100 de ani de existență a companiei Disney, BIBLIOTECA MAGICĂ DISNEY este o nouă colecție extraordinară de cărți ilustrate care conțin poveștile celor mai populare filme de animație din lume.

Știați că? La 16 octombrie 1923, Walt Disney și fratele său Roy au fondat ceea ce este astăzi The Walt Disney Company. De atunci, pasiunea și viziunea lui Walt continuă să inspire dezvoltarea creativă a unei lumi magice fără egal, cu personaje ale căror povești au atins viețile a generații întregi de fani, cultivând credința că visele pot deveni realitate.

Cum funcționează?

filo filo

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ CE AI PLASAT COMANDA?

> După ce te-ai abonat, vei primi confirmarea comenzii tale pe adresa de e-mail. 

> Dacă ai optat pentru plata online, vei primi și un e-mail de la procesatorul de plăți cu statusul tranzacției.

> Vei primi informări despre aparițiile editoriale din colecție și datele de livrare. Ulterior, vei primi volumele din colecție.
LECTURĂ PLĂCUTĂ!

SERVICIU DE ABONARE DISPONIBIL EXCLUSIV PE LITERA.RO

Este important să știi că poți modifica adresa de livrare pe parcursul derulării abonamentului printr-un e-mail la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0374.82.66.35, dar modalitatea de livrare si cea de plată nu mai pot fi modificate. Dacă te răzgândești, te poți dezabona oricând printr-un e-mail sau telefon la datele de contact menționate mai sus. Regulament disponibil la www.litera.ro/termeni-si-conditii/

Copyright ©️ 2023 Disney / Pixar

 1. Abonament Biblioteca Magica Disney (transport gratuit)
  Abonament Biblioteca Magica Disney (transport gratuit)

  Disney

  RRP: 119,96 lei 69,96 lei
  Nota ta:
  68%