LiteraBlog Podcast Cu Voce Tare, episodul 1: Nadine Vlădescu în dialog cu Paul Olteanu, despre rezoluții la început de an. Ce ne motivează?

Podcast Cu Voce Tare, episodul 1: Nadine Vlădescu în dialog cu Paul Olteanu, despre rezoluții la început de an. Ce ne motivează?

În primul episod al podcastului #CuVoceTare, Nadine Vlădescu îl are ca invitat pe Paul Olteanu, trainer, coach și realizatorul podcastului „Mind Architect”.

O discuție din care vom afla răspunsuri argumentate științific la întrebări precum: de ce ce simțim nevoia să facem schimbări la început de an? Care este diferența între obiective și intenții? Cum facem să creștem și să ne menținem motivația astfel încât intențiile noastre să se transforme în obiceiuri?

Invitatul podcastului, Paul Olteanu, ne dezvăluie și câteva tehnici și strategii concrete care ne pot ajuta să ne reglam emoțional pentru a funcționa mai bine la nivel individual și în colectivitate. 

Podcastul #CuVoceTare​ este disponibil pe Spotify, Soundcloud, iTunes, Apple Podcast și Google Podcasts, dar și pe canalul de YouTube al Editurii Litera și pe Blog Litera.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.