Litera Blog

Autori

Descoperiți informații noi, inedite și exclusive despre autorii cărților Litera: interviuri, dosare editoriale, considerații personale ale traducătorilor și multe altele.

Vezi categorie

Noutăți

Fiți la curent cu cele mai noi apariții editoriale Litera: de la fragmente în avanpremieră, cărți din colecțiile apărute la chioșcurile de presă sau cel mai recent volum al autorului preferat! O secțiune care vă permite să vă creionați lista de viitoare lecturi, pentru a fi în pas cu viața literară a comunității de cititori!

Vezi categorie

Recomandarea editorului

Vă invităm să descoperiți lumea cărților dintr-o perspectivă diferită, punându-vă la dispoziție informații și topuri despre cele mai citite cărți ale săptămânii, ale lunii sau despre cele mai așteptate bestselleruri ale momentului.

Vezi categorie

Evenimente & Proiecte

Vă invităm la lectură, în toate formele ei: fie că anunțăm evenimentele de lansare ale celor mai recente apariții editoriale, tema lunară a clubului de carte Litera sau un nou audiobook disponibil online, această secțiune vă va ține tot timpul la curent cu evenimentele editurii.

Vezi categorie

O carte pe zi

Dacă sunteți în căutare de inspirație pentru a realiza o selecție de cărți esențiale pentru biblioteca dumneavoastră, „O carte pe zi” este recomandarea noastră. Veți găsi în această rubrică prezentări video ale celor mai recente bestselleruri, autori de top, cărți pe teme importante din toate domeniile. Volumele propuse în cadrul proiectului „O carte pe zi” sunt prezentate zilnic, de luni până vineri, la Digi24!

Vezi categorie

#CuVoceTare - Podcast

Vă invităm să ascultați un podcast care abordează teme actuale din domenii variate: cultură, educație, psihologie, mediu, sănătate, dileme sociale. Veți asista la conversații convingătoare și puncte de vedere bine argumentate ale unor oameni care au un cuvânt de spus în mediul cultural și în societate. Un podcast în care ideile se confruntă cu voce tare.Vezi categorie

">

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.