Litera Blog

Noutăți

Fiți la curent cu cele mai noi apariții editoriale Litera: de la fragmente în avanpremieră, cărți din colecțiile apărute la chioșcurile de presă sau cel mai recent volum al autorului preferat! O secțiune care vă permite să vă creionați lista de viitoare lecturi, pentru a fi în pas cu viața literară a comunității de cititori!

Vezi categorie

BookTalks

LITERAtura e cea mai versatilă materie a conversației, așa că vă propunem să vorbim mai mult despre cărțile care ne construiesc pe dinăuntru. BOOK TALKS e un amestec eclectic de titluri, colecții și modalități puternic amprentate de trend-urile contemporane de a rămâne constant în legătură cu tot ce se întâmplă nou pe rafturile lumii.

Vezi categorie

#CuVoceTare - Podcast

Un podcast de idei bune, într-o lume complicată. Credem în vocile care generează spații de întâlnire, atitudini, inițiative, mentorat, bune practici. Ne-am gândit să le creștem volumul. De la literatură la implicare civică și de la gastronomie la educație, colecționăm idei, subiecte și puncte de vedere care schimbă conversația socială.

Vezi categorie

Evenimente & Proiecte

Vă invităm la lectură, în toate formele ei: fie că anunțăm evenimentele de lansare ale celor mai recente apariții editoriale, tema lunară a clubului de carte Litera sau un nou audiobook disponibil online, această secțiune vă va ține tot timpul la curent cu evenimentele editurii.

Vezi categorie

Recomandarea editorului

Vă invităm să descoperiți lumea cărților dintr-o perspectivă diferită, punându-vă la dispoziție informații și topuri despre cele mai citite cărți ale săptămânii, ale lunii sau despre cele mai așteptate bestselleruri ale momentului.

Vezi categorie

Autori

Descoperiți informații noi, inedite și exclusive despre autorii cărților Litera: interviuri, dosare editoriale, considerații personale ale traducătorilor și multe altele.

Vezi categorie

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.