Carti de religie si spiritualitate

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Pagină
Setați ascendent
Pagină
Setați ascendent

Carti de religie si spiritualitate pe care le gasesti la Litera

Secretul spiritualității, afirmă cunoscutul psihoterapeut Jorge Bucay, constă nu în direcția pe care o alegi pentru a ajunge la ea, ci în faptul că, în mod sigur, cel care caută o cale spirituală a găsit-o deja 🌱 Editura Litera îți pune la dispoziție o vastă colecție de cărți de religie și spiritualitate, pe care să le citești atunci când simți nevoia să te conectezi cu propriul sine sau să evoluezi spiritual către o stare de zen. Învață să îți schimbi perspectiva pentru a-ți găsi împlinirea și sensul în viață, prin punerea în aplicare a sfaturilor lui Osho și Dalai Lama și află totul despre religiile lumii, ezoterism și dezvoltare personală! 🙏 Nu uita, ai oferte zilnice de nerefuzat și livrare rapidă direct la tine acasă.

Care sunt cele mai bune carti de spiritualitate?

Cele mai bune carti de spiritualitate pe care le gasesti pe Litera.ro sunt:
• Gandeste ca un astronaut de Jay Shetty
• Osho. Traiesti in felul tau
• Jocul vietii si cum sa-l jucam de Florence Scovel Shinn
• Cum sa obtii prosperitatea. Pasii de la a la z catre o viata mai bogata de Deepak Chopra
• Calea. Secretele celor mai mari filosofi chinezi pentru o viata mai buna de Michael Puett
• Legea atractiei de Esther si Jerry Hicks
• 50 de clasici. Spiritualitate de Tom Butler-Bowdon

Care este diferenta intre religie si spiritualitate?

eligia poate fi definita drept „credinta in Dumnezeu sau in zei carora sa li se aducă inchinare, de obicei exprimata in conduita si in ritual”. La randul sau, spiritualitatea poate fi descrisa drept „calitatea sau faptul de a fi spiritual, nonfizic”. Sintetizand, religia implica un set de credinte si de ritualuri care pretind sa duca o persoanaintr-o relatie corecta cu o divinitate, iar spiritualitatea presupune o concentrare asupra lucrurilor spirituale si asupra lumii spirituale in locul lucrurilor fizice/pamantesti.

Ce este spiritualitatea?

Cuvantul “spiritual” provine din latinescul “spiritus” - care inseamnă respiratie, functia noastra naturala de baza. Potrivit lui Mario Beauregard si Denyse O’Leary, cercetatori si autori ai titlului bestseller Brain Wars, „spiritualitatea inseamnă orice experienta care este gandita sa te aduca in contact cu divinul”.