LiteraBlog CuVoceTare S1E4. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Alex Gâlmeanu. Despre memorie urbană, selfie-uri, fotografie de stradă și campanii sociale

CuVoceTare S1E4. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Alex Gâlmeanu. Despre memorie urbană, selfie-uri, fotografie de stradă și campanii sociale

De la Muzeul fotografiei la proiectul Anastasia și de la campania socială Atingeri nedorite la #SelfieSunday și #AsIFoundIt, Alex Gâlmeanu povestește despre cum traduce viața în imagini memorabile, ludice sau, pur și simplu, meditative care îi țin loc de jurnal existențial.

Vă invităm să-l urmăriți în al patrulea episod din noul sezon al podcastului Editurii Litera, #CuVoceTare. Alex a stat de vorbă cu Ioana Bâldea Constantinescu despre noua cultură vizuală a Instagramului, dar și despre efortul său personal de a documenta trecerea timpului, transformarea psihologică sau, pur și simplu, felii de viață, de oraș, de stradă, de călătorie, de mine și de tine, de joacă și de treabă serioasă, de mentorat și de inovație tehnologică. Și nu numai ?

#picture(im)perfect

P.S. Veți regăsi în imaginea video și aparatul foto al lui Alex, care a ascultat cuminte tot ce s-a vorbit. Episodul va fi live de joi, 27 aprilie, de la ora 19.00.

Podcastul #CuVoceTare este disponibil pe blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și RSS.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.