LiteraBlog O carte pe zi: „Trei femei” de Lisa Taddeo

O carte pe zi: „Trei femei” de Lisa Taddeo

Trei femei de Lisa Taddeo este recomandarea zilei de joi, 1 aprilie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Acest volum este un portret zguduitor al erotismului în America de azi, expunând fragilitatea, complexitatea şi inegalitatea cu care se confruntă dorinţa feminină.

Este o operă jurnalistică, dar şi un triumf al artei naraţiunii, cu nuanţe fine şi empatie, care ne prezintă trei femei de neuitat – şi o scriitoare remarcabilă – ale căror experienţe ne amintesc că nu suntem singure.

Despre Lisa Taddeo

Lisa Taddeo a fost colaborator la revista New York, la Esquire, Elle, Glamour şi la multe alte publicaţii. Scrierile sale de nonficţiune au fost incluse în antologiile Best American Sports Wrinting şi Best American Political Writing, iar povestirile ei au câştigat două Premii Pushcart.

Trăieşte cu soţul şi fiica în New England.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.