LiteraBlog O carte pe zi: „Bucuria de a avea mai puțin” de Francine Jay

O carte pe zi: „Bucuria de a avea mai puțin” de Francine Jay

Bucuria de a avea mai puțin de Francine Jay este recomandarea zilei de miercuri, 21 aprilie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Bucuria de a avea mai puțin este un ghid amuzant, ușor de aplicat, pentru un trai minimalist, scris de experta în domeniu, autoare de bestselleruri, Francine Jay. Din paginile acestuia veți învăța:

  • că reducerea treptată a numărului de lucruri te poate face mai fericit;
  • 10 pași simpli de descongestionare a casei tale;
  • tehnici specifice de abordare a fiecărei încăperi;
  • că un trai mai simplu poate ajuta la salvarea planetei;
  • ponturi de organizare pentru întreaga familie.

Deschide cartea și pornește spre o viață mai simplă, mai organizată și mai senină.

Ce spun criticii despre Bucuria de a avea mai puțin

„Un instrument prețios pentru minimalistul veteran, dar și pentru începător.“ (David Friedlander, colaborator LifeEdited.com)

„O lectură inspiratoare pentru oricine dorește să scape de lucrurile inutile, să își poată, în cele din urmă, parca mașina în garaj sau doar să elibereze câteva dulapuri.“ (Rachel Jonat, TheMinimalistMom.com)

„Lucrurile în exces și stresul merg mână în mână, iar Bucuria de a avea mai puțin ne demonstrează că renunțarea la ce este inutil face loc pentru o viață mai bună.“ (Courtney Carver, fondatoare a bemorewithless.com)

„Mi-au plăcut numeroasele cuvinte de înțelepciune din această carte. Bucuria de a avea mai puțin pune decizia din nou în mâinile celor care simt că obiectele le-au cucerit casa sau viața.“ (Holly Becker, autoare și fondatoare a decor8blog.com)

Despre Francine Jay

FRANCINE JAY este expertă în organizare, autoare de bestselleruri pe acest subiect și fondatoare a MissMinimalist.com. A ajutat sute de mii de persoane să își organizeze căminul și să își simplifice viața și a fost prezentată pe multe canale media. Locuiește în Portland, Oregon.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.