LiteraBlog O carte pe zi, 31 martie 2021: „De ce? Prima mea carte de întrebări” de la National Geographic Kids

O carte pe zi, 31 martie 2021: „De ce? Prima mea carte de întrebări” de la National Geographic Kids

De ce? Prima mea carte de întrebări din seria „Prima mea carte” de la National Geographic Kids este recomandarea zilei de miercuri, 31 martie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Cartea îi invită pe cei mici să își pună întrebări mari.

De ce? Iată o întrebare pe care părinţii o aud des din partea copiilor. În volumul Prima mea carte de întrebări, părinţii pot găsi răspunsuri directe, adevărate, fascinante şi adecvate vârstei copiilor.

Peste 300 de ilustraţii color sugestive aduc la viaţă universul copiilor, satisfăcându‑le curiozitatea şi simţul umorului. În fiecare capitol, întrebările încurajează lectura interactivă şi aduc noi cunoştinţe.

Nu știi ce să citești, care sunt cele mai bune cărți, cele mai noi apariții, cei mai vânduți autori? Afli de luni până vineri, la Digi24. „O carte pe zi“ te așteaptă în cadrul jurnalelor de știri de la orele 8:00 și 11:00 cu tot ce trebuie să știi pentru o lectură de calitate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.