LiteraBlog O carte pe zi: „Arta de a-ți crea amintiri” de Meik Wiking

O carte pe zi: „Arta de a-ți crea amintiri” de Meik Wiking

Arta de a-ți crea amintiri de Meik Wiking este recomandarea zilei de joi, 8 aprilie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Folosind cercetările despre fericire, Meik Wiking explorează modul în care putem învăţa să creăm amintiri fericite şi cum să le păstrăm mai bine. Incluzând date şi fragmente de jurnal, interviuri, studii şi sondaje globale şi experimente de ştiinţă behavioristă şi a fericirii din viaţa reală, Arta de a-ţi crea amintiri va explora modul în care putem crea momente perfecte. Momente pe care să ţi le aminteşti pentru totdeauna. Momente care ne vor forma ca persoană.

Îţi aminteşti de primul sărut? Sau de cea mai bună mâncare pe care ai gustat-o vreodată? Sau de mirosul ierbii proaspăt cosite într-o zi perfectă de vară?

Nu știi ce să citești, care sunt cele mai bune cărți, cele mai noi apariții, cei mai vânduți autori? Afli de luni până vineri, la Digi24. „O carte pe zi“ te așteaptă în cadrul jurnalelor de știri de la orele 8:00 și 11:00 cu tot ce trebuie să știi pentru o lectură de calitate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.