LiteraBlog O carte pe zi: „Aventuri în tren. Răpirea din California Comet” de M.G. Leonard

O carte pe zi: „Aventuri în tren. Răpirea din California Comet” de M.G. Leonard

Aventuri în tren. Răpirea din California Comet de M.G. Leonard este recomandarea zilei de marți, 1 iunie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

După palpitantele aventuri din Highland Falcon, Harrison Beck arde de nerăbdare să pornească într-o nouă călătorie uimitoare cu trenul. Așa că, atunci când unchiul Nat îl invită să se îmbarce în California Comet pentru legendarul traseu de trei zile dintre Chicago și San Francisco, Hal nu stă deloc pe gânduri. Răpirea fiicei unui milionar îl va pune însă în fața unui nou mister.

Ce spun criticii despre Aventuri în tren. Răpirea din California Comet

„Enigme în tren… cui nu-i plac? O continuare ingenioasă și încântătoare, cu răpiri, trucuri de magie și cel mai tare tren din câte-au existat vreodată.“ (Ross Montgomery)

„Mai bun decât Crima din Orient Express. O lectură senzațională!“ (Frank Cottrell-Boyce)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.