LiteraBlog O carte pe zi: „Ghid complet de desen pentru începători. Peste 200 de tehnici, ponturi și lecții de desen”

O carte pe zi: „Ghid complet de desen pentru începători. Peste 200 de tehnici, ponturi și lecții de desen”

Volumul Ghid complet de desen pentru începători. Peste 200 de tehnici, ponturi și lecții de desen este recomandarea zilei de luni, 13 decembrie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Acest volum este un îndrumar cuprinzător pentru desenarea unei game extinse de subiecte, incluzând oameni, animale, flori, peisaje și multe altele. Acest ghid începe cu o introducere detaliată despre instrumentele și materialele de care au nevoie artiștii afl aţi la început: tipuri de creioane, radiere, caiete de schiţe, hârtie și o varietate de alte ustensile. În plus, pasionaţii vor învăţa conceptele, dar și diverse tehnici de bază ale desenului, incluzând redarea realistă a texturilor, crearea adâncimii și surprinderea perspectivei.

Ghid complet de desen pentru începători îi îndrumă pe artiștii aflaţi la început de drum prin proiecte ușor de urmărit, pas cu pas, acoperind diverse tehnici:

  • Dezvoltarea formei
  • Redarea texturii
  • Adâncime și distanţă
  • Racursi
  • Valoraţie și umbrire Perspectivă
  • Echilibru și compoziţie
  • Surprinderea realismului și a asemănării
  • Redarea siluetelor în mișcare

Oferind ponturi utile și lecţii ușor de urmărit, pas cu pas, Ghid complet de desen pentru începători este ajutorul perfect pentru artiștii începători interesaţi să își dezvolte și să își perfecţioneze stilul și tehnica de desen.

Te-ar mai putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.