LiteraBlog O carte pe zi: „Înconjurat de psihopați” de Thomas Erickson

O carte pe zi: „Înconjurat de psihopați” de Thomas Erickson

Înconjurat de psihopați, de Thomas Erickson, este recomandarea zilei de vineri, 01 aprilie 2022, în cadrul rubricii „O carte pe zi“, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Unii oameni sunt excepțional de manipulatori. Pot convinge pe oricine de orice și pot atrage prin șarmul lor. Le place să îi controleze pe alții și vor face tot ce le stă în putere să obțină ce vor. Sună cunoscut?

Vestea proastă este că nu poți scăpa de ei. Dar iată și vestea bună: îi poți bate cu armele lor.

După ce ne-a prezentat trăsăturile bune și rele ale diferitelor tipuri de personalitate (Roșu, Albastru, Verde și Galben) în bestsellerul său internațional Înconjurat de idioți, expertul suedez în comportament Thomas Erikson ne va arăta acum în ce fel propriile slăbiciuni și trăsături de personalitate pot fi exploatate de alții și cum îi poți opri să o mai facă.

Aflând mai multe despre tipul tău de personalitate și despre cum funcționezi, vei putea să înțelegi comportamentele manipulative ale oricărui psihopat și să te ferești de tentativele acestuia de a-ți provoca haos în viață.

Inteligentă, antrenantă și plină de informații, această carte vă va da tot ce aveți nevoie pentru a vă descurca cu cei mai abili manipulatori și a identifica psihopații care vă populează viața… înainte de a fi prea târziu!

CE SPUN CRITICII DESPRE ÎNCONJURAT DE PSIHOPAȚI

Un ghid pentru respingerea manipula­torilor psihologici… Sfaturi extrem de sincere și ușor de aplicat despre impor­tanța faptului de a fi vigilent.“ (Kirkus Reviews)

Acest îndrumar ușor de citit va calma fricile, înarmând cititorii cu tactici prac­tice de a combate strategiile psihopați­lor. Adulții, fie că sunt la serviciu, fie acasă, vor beneficia de pe urma sfaturilor lui Erikson despre cum să recunoască și să înțeleagă diferitele comportamen­te, dar și despre cum să recunoască semnalele de alarmă în toate tipurile de relații.“ (Booklist)

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.