LiteraBlog O carte pe zi: „Îndoiala” de Ashley Audrain

O carte pe zi: „Îndoiala” de Ashley Audrain

Îndoiala de Ashley Audrain este recomandarea zilei de joi, 18 februarie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

DESPRE ROMANUL ÎNDOIALA

Blythe Connor este hotărâtă să fie o mamă bună și iubitoare pentru fiica ei, Violet, o mamă așa cum ea nu a avut niciodată. Dar încă din primele luni, haotice și istovitoare, de după naștere, Blythe nu reușește să găsească acea legătură specială pe care visase să o aibă cu fiica ei. Cu timpul, devine tot mai convinsă că e ceva în neregulă cu Violet. Sau să fie totul doar în mintea lui Blythe? Soțul ei, Fox, îi spune că exagerează. Și, cu cât Fox îi respinge mai mult temerile, cu atât Blythe se îndoiește mai mult de propria luciditate.

O dramă psihologică intensă, captivantă, despre întemeierea și destrămarea unei familii.

Ani mai târziu, când devine mamă pentru a doua oară, Blythe cunoaște în sfârșit, alături de băiețelul lor Sam, legătura profundă, unică dintre o mamă și copilul ei. Până și Violet pare să-și iubească frățiorul. Dar, în momentul când viața, așa cum o știau până atunci, se schimbă iremediabil de la o clipă la alta, criza devastatoare o silește pe Blythe să înfrunte adevărul.

DESPRE ASHLEY AUDRAIN, AUTOAREA ROMANULUI ÎNDOIALA

ASHLEY AUDRAIN și-a scris romanul de debut, Îndoiala (The Push, 2020), după ce a renunțat să mai fie director de publicitate la Penguin Books Canada, ca să se poată ocupa de cei doi copii ai ei. Înainte de a lucra la Penguin, a trăit o vreme la Los Angeles. Apoi s-a stabilit la Toronto, unde locuiește și acum împreună cu familia.

Nu știi ce să citești, care sunt cele mai bune cărți, cele mai noi apariții, cei mai vânduți autori? Afli de luni până vineri, la Digi24. „O carte pe zi“ te așteaptă în cadrul jurnalelor de știri de la orele 8:00 și 11:00 cu tot ce trebuie să știi pentru o lectură de calitate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.