LiteraBlog O carte pe zi: „Trei zile” de Anders Roslund

O carte pe zi: „Trei zile” de Anders Roslund

Trei zile de Anders Roslund este recomandarea zilei de marți, 6 aprilie 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Cinci lumânări roșii pe un tort. Așteptare. Cum ar fi putut să știe Zana că această zi avea să schimbe viața atâtor oameni? Tot ce-și dorea era să cânte „Mulți ani trăiască!“. Atunci când Ewert Grens intră în apartamentul acela din Stockholm, îl izbește mirosul de mâncare stricată și încă ceva, iar ceea ce vede îl va urmări multă vreme.

Au trecut aproape douăzeci de ani, și Grens ajunge iar în același apartament. Un incident nou reînnoadă firul vechii istorii, de al cărui capăt nu reușise să dea la vremea respectivă. Cineva s-a întors și o caută pe Zana. Pentru polițist, va fi o cursă contra cronometru s-o găsească înaintea bărbatului misterios.

Trei zile este o poveste teribilă despre trădare și răzbunare, care îi reunește pe Ewert Grens și Piet Hoffmann – două dintre personajele emblematice ale lui Anders Roslund – într-un roman de acțiune alert și tensionat. În trei zile ies la iveală secrete păstrate cu sfințenie timp de două decenii, iar în final cortina cade, dezvăluindu-l pe ultimul și cel mai neașteptat.

Nu știi ce să citești, care sunt cele mai bune cărți, cele mai noi apariții, cei mai vânduți autori? Afli de luni până vineri, la Digi24. „O carte pe zi“ te așteaptă în cadrul jurnalelor de știri de la orele 8:00 și 11:00 cu tot ce trebuie să știi pentru o lectură de calitate.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.