LiteraBlog „Calendarul de Advent Disney“ – Cea mai așteptată carte a anului este aici!

„Calendarul de Advent Disney“ – Cea mai așteptată carte a anului este aici!

A început numărătoarea inversă!

Copilul tău este în așteptarea lui Moș Crăciun? Cu un dar potrivit, zilele până la sărbătorile de iară vor părea și ele mici povești.

Credit foto: Cristina Venedict

Calendarul de Advent Disney va bucura copilul tău, cu o aventură Disney pentru fiecare zi. Citiți împreună aventurile personajelor preferate și creați amintiri magice, pentru că, o știm cu toții, nimic nu poate bucura un copil precum timpul pe care îl petrece alături de părintele său.

Calendarul conține 24 de cărți magice, învelite individual în husă de hârtie, pentru ca fiecare poveste până la Crăciun să rămână o surpriză. Dimensiunea calendarului este una generoasă, fiind cartonat și creat cu un design festiv, în spiritul Crăciunului.

Produsul este disponibil pentru precomandă, exclusiv pe Litera.ro, cu – 25% reducere și transport gratuit, la prețul unic de 149,93 lei.

Intră în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă! Cartea – cel mai frumos cadou de sărbători!

Comandă aici exemplarul tău!

Credit foto: Cristina Venedict

Cele 24 de povești de citit în așteptarea lui Moș Crăciun: Disney. 101 Dalmațieni; Disney. Aladin; Disney. Bambi; Disney Prințese. Frumoasa și Bestia; Disney Prințese. Neînfricată; Disney Pixar. Mașini 3; Disney Prințese. Cenușăreasa; Disney Pixar. În căutarea lui Dory; Disney. Dumbo; Disney Pixar. Incredibilii; Disney. Cartea Junglei; Disney. Doamna și vagabondul; Disney. Regele Leu; Disney Prințese. Mica sirenă; Disney Junior. Clubul lui Mickey Mouse; Disney Junior. Minnie; Disney. Vaiana; Disney Pixar. Universitatea Monștrilor; Disney Prințese. Mulan; Disney Pixar. In căutarea lui Nemo; Disney. Peter Pan; Disney Prințese. Prințesa și Broscoiul; Disney Prințese. Rapunzel; Disney Pixar. Povestea jucăriilor

Mai multe detalii despre produs pe Litera.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.