LiteraBlog Zilele Aniversare Litera: 35 de ani

Zilele Aniversare Litera: 35 de ani

Împlinim 35 de ani de literatură premium, de bestsellere internaționale, de rafinament editorial, de efervescență creativă, evenimente și campanii pentru lectură, cluburi de carte offline și online, toate acestea dedicate vouă, cititorilor noștri dragi! În săptămâna 17-26 mai 2024, te invităm să sărbătorești alături de noi Zilele Litera și să te bucuri de surprizele pregătite.

Click aici și vino pe site să te bucuri de cele mai bune oferte de Zilele Aniversare Litera

Noutăți cu prețuri aniversare

Am selectat pentru tine o serie de noutăți cu prețuri aniversare: thrillerul Secretul pacientei de Loreth Anne White (reducere -30% doar 48,99 lei), bestselletrul Furia de Alex Michaelides (reducere -40% doar 35,99 lei), Trei ani de Anders Roslund (reducere 50% doar 30 lei), Mireasa de Ali Hazelwood (reducere 50% doar 30 lei) și cartea pentru copii Cei trei răi de Julia Donaldson (reducere 40% doar 23,99 lei)

Aniversăm cu reduceri de până la -90% la bestsellere

Acum este momentul să-ți alegi cărțile preferate cu super reducere. Iată câteva din ofertele de top: O viață măruntă de Hanya Yanagihara (reducere de 60% doar 26 lei), Până nu se răcește cafeaua de Toshikazu Kawaguchi (reducere de 60% doar 20 lei), Atlas. Povestea lui Pa Salt de Lucinda Riley (reducere de 60% doar 24 lei), Nu mă poți răni de David Goggins (reducere de 55% doar 31,5 lei), Gândește ca un călugăr de Jay Shetty (reducere de 60% doar 24 lei).

Ficțiune de top cu până la 90% reducere

Iată câteva titluri de ficțiune de top pe care ți le recomandăm de Zilele Litera: din colecția Folio, Apă proaspată pentru flori de Valérie Perrin (reducere 60%, doar 24 lei), Suferință și extaz de Meg Mason (reducere 80%, doar 11,98 lei), din colecția Blue Moon, Două cărți și o vacanță de Emily Henry (reducere 65% , doar 21 lei), Fiica pierdută din Italia de Soraya Lane (reducere 60%, doar 24 lei) și Biblia pierdută. Roman grafic. Partea întâi de Igor Bergler cu ilustrațiile lui Sorin Sorășan (reducere 65%, doar 45.5 lei).

Non-ficțiune de top cu până la 90% reducere

Îți oferim o ocazie foarte bună pentru a-ți completa biblioteca cu titluri de non-ficțiune premium: Vipere la patru ace de Paul Babiak, Robert D. Hare (reducere 40%, doar 35,99 lei), Misiune fără sfârșit de David Goggins (reducere 25%, doar 52,49 lei), Viața secretă a secretelor. Cum influențează universul interior starea de bine, relațiile și chiar cine suntem de Michael Slepian (reducere 45%, doar 32,99 lei), Curajul de a nu fi pe placul celorlalți de Ichiro Kishimi, Fumitake Koga (reducerere 55%, doar 22,5 lei), Cel mai bogat om din Babilon de George S. Clason (reducere 60%, doar 20 lei).

Alege un pachet de cărți pentru tine sau cei mai buni prieteni


Nu rata reducerile de până la 90% la mii de titluri. Mai mult, atunci când comanzi de minim 185 lei, primești direct în coșul tău de cumpărături: extra reducere 35 lei, bestseller cadou – 𝐶𝑎𝑠𝑎 𝑣𝑒𝑠𝑒𝑙𝑖𝑒𝑖 de Edith Wharton și transport gratuit.

Despre cadoul tău: Casa veseliei de Edith Wharton

Lily Bart, frumoasă, inteligentă și sofisticată, este acceptată de familiile aristocrate și curtată de tagma în creștere a noilor îmbogățiți. Dar pe măsură ce se apropie de treizeci de ani, simte nevoia să stea pe propriile picioare. Provenind dintr-o familie aristocratică scăpătată, fată săracă dar cu gusturi costisitoare, are nevoie de un soț pentru a-și păstra poziția socială și pentru a menține luxul cu care s-a obișnuit. Deși mulți i-au făcut curte, ceva – un moft sau simțul exacerbat al integrității – o împiedică să ­și găsească perechea potrivită.

Credit foto: Cristina Venedict

Casa veseliei a șocat la apariție prin intransigența cu care autoarea a portretizat societatea newyorkeză din punct de vedere moral, social și economic, prin luciditatea și franchețea cu care a denunțat constrângerile care apă ­ sau asupra dorinței de emancipare a femeilor din epoca sa. Există doar trei sau patru romancieri americani care pot fi considerați importanți – iar Edith Wharton este unul dintre eiGore Vidal

Edith Wharton este profund preocupată de influența copleșitoare a convențiilor sociale asupra individului. […] Ea aderă la ideea că realitatea acestor convenții e mai puternică decât omul, care, deși poate că nu pierde neapărat în ciocnirea cu ele, e rănit grav, iar fericirea lui e mutilată. Heinrich Straumann
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.