LiteraBlog O carte pe zi: „Femeia de la fereastră” de A.J.Finn

O carte pe zi: „Femeia de la fereastră” de A.J.Finn

Femeia de la fereastră de A.J.Finn este recomandarea zilei de joi, 27 mai 2021, în cadrul rubricii „O carte pe zi”, un proiect Litera în parteneriat cu Digi24.

Nu trecut zece luni de când Anna Fox a ieșit ultima dată din casă. Zece luni în care a bântuit ca o fantomă prin camerele vechii sale locuințe din New York, pierdută în amintiri, prea înspăimântată ca să-și părăsească siguranța propriului cămin.

Singura punte de legătură a Annei cu lumea reală este fereastra camerei sale, unde stă zi de zi, urmărindu-și vecinii. Când familia Russell se mută peste drum, Anna este imediat atrasă de aceasta. O familie perfectă cu trei membri, un ecou al vieții pe care și ea a dus-o cândva.

Dar într-o seară, un țipăt teribil rupe tăcerea, iar Anna este mar – tora a ceva ce nimeni nu trebuia să vadă. Acum trebuie să facă tot ce poate pentru a descoperi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate. Dar chiar dacă îl va afla, o va crede cineva? Și poate să aibă încredere în ea însăși?

Citește și: Bestsellerul „Femeia de la fereastră”, apărut la Editura Litera, într-o ecranizare de excepție marca Netflix. VIDEO

Ce spun criticii despre Femeia de la fereastră

„Tensiune la cote maxime. Suspans hitchcockian într-o ambianță de secol XXI.“ (Val McDermid)
„Una dintre acele cărți rare pe care nu le poți lăsa din mână.“ (Stephen King)
„Uimitoare. Fascinantă. Pur și simplu fantastică!“ Tess Gerritsen

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.