LiteraBlog Povești clasice de citit și ascultat

Povești clasice de citit și ascultat

Cu aceste povești audio, copiii vor putea să citească, să asculte și să se joace cu personaje clasice – precum Pinocchio, Albă-ca-Zăpada, Motanul încălţat, Hansel și Gretel – din povești care fac parte din cultura noastră populară și ne povestesc despre trecut.
Poveștile clasice sunt un mijloc minunat pentru a învăţa valori precum toleranţa (în Răţușca cea urâtă), hărnicia (Cei trei purceluși) sau sinceritatea (Pinocchio).
Citirea și ascultarea acestor povești le oferă părinţilor o oportunitate grozavă de a discuta poveștile și de a le da copiilor instrumentele necesare pentru a începe să-și dezvolte autonom o scară de valori.

CUM FUNCȚIONEAZĂ POVEȘTILE AUDIO

Figurină interactivă
Figurina include o tehnologie exclusivă care le permite copiilor să asculte poveștile când vor. Nu trebuie decât să pună personajul preferat pe boxă, iar povestea va începe.

Boxă exclusivă
Cu numărul 2 vei primi o boxă portabilă pentru a asculta poveștile.

Card de memorie
Tot cu numărul 2 vei primi un card micro SD cu primele 30 de povești din colecţie.

Citește, ascultă și joacă-te
Copiii vor putea să se joace cu protagoniștii poveștilor și să retrăiască aventurile incredibile ale acestora.

Acestea sunt primele povești:

Mai mult, pe litera.ro, cititorii pot descoperi abonamente pentru alte colecții unice: ,,Romane nemuritoare” – biblioteca autorilor clasici esențiali, ,,Energia Pietrelor”, o colecție pentru minte și corp, ,,Descoperă neuroștiința”, o colecție prin care afli care sunt ultimele progrese în neurostiină si psihologie.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.