LiteraBlog #CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Irina Neacșu

#CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Irina Neacșu

Irina Neacșu este artist botanic, membră a American Society for Botanical Artists și fondatoare a Societății Artiștilor Botanici din România. Arhitect prin formație, Irina se implică în numeroase proiecte creative, a expus și a participat cu lucrări personale la târguri internaționale de artă în Italia, Franța, Germania, Slovenia, Marea Britanie sau Austria și a câștigat numeroase premii și burse de creație care i-au permis să-și rafineze continuu stilul și tehnica.

Miercuri, 15 mai, de la ora 19.00, Irina Neacșu e invitata Ioanei Bâldea Constantinescu la podcastul #CuVoceTare, un produs media marca Editura Litera. Vă invităm să urmăriți o discuție relaxată și asumată despre imaginație, bani, echilibru personal, gustul public și nevoile creative ale unui artist.

Episodul va fi disponibil integral pe Youtube Litera, Spotify, RSS, Google Podcasts și Apple Podcasts.

#staytunedandloveart

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.