LiteraBlog #CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Oana D. Botezatu

#CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Oana D. Botezatu

Ultimul episod de podcast din acest an e dedicat micilor antreprenori, care au rezistat curajos în piață an după an și care strâng în jurul lor micro comunități active, interesate de frumos în toate formele în care se declină el din punct de vedere cultural.

Oana D. Botezatu este o asemenea antreprenoare. De-a lungul timpului, Oana a creat lumânări pornind de la cărți, una dintre cele mai cunoscute fiind lumânarea inspirată de cartea Hanyei Yanagihara, O viață măruntă, bestseller al Editurii Litera. Colaborează cu ilustratori, este inițiatoarea evenimentului #Târgdefrumos, care aduce laolaltă mici antreprenori interesați, în primul rând, să stabilească o relație directă cu publicul lor, crede în faptul că oamenii nu cumpără doar obiecte, ci mai ales povești.

Vă invităm să o urmăriți pe Oana D. Botezatu vorbind cu Ioana Bâldea Constantinescu despre inventivitate, reziliență, literatură, familie, antreprenoriat, educație și muncă la #CuVoceTare, un podcast al Editurii Litera.

Episodul integral va fi disponibil de joi, 21 decembrie, de la ora 19.00, pe Youtube și Facebook Editura Litera, Spotify, RSS, Google Podcasts, Apple Podcasts și pe voxa.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.