LiteraBlog CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Mihai Dinu

CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Mihai Dinu

Mihai Dinu e om de radio și rafinat cunoscător al fenomenului muzical pe care-l explorează atât la Weekend cu prietenii la Europa FM, cât și în podcastul său premiat, This Is Eclectic.

În noul episod #CuVoceTare, Ioana Bâldea Constantinescu și Mihai Dinu au vorbit despre Bono și despre Orson Wells, despre gustul publicului, ADN-ul radioului și despre felul în care o grădină îți schimbă starea interioară, perspectiva și soundtrack-ul fiecărei zile. Vă invităm să urmăriți o discuție care, în cele din urmă, se concentrează pe informație și muzică împachetate ca produs, marketate și consumate de generații succesive.

Episodul va fi live de joi, 8 iunie, în premieră de la ora 19.00 pe blogul Editurii LiteraFacebook LiteraYoutubeSpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts și RSS.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.