LiteraBlog Editura Litera anunță un nou sezon de podcast #CuVoceTare

Editura Litera anunță un nou sezon de podcast #CuVoceTare

Editura Litera anunță relansarea podcastului #CuVoceTare, o scenă deschisă pentru conversații rafinate, relaxate și relevante în spațiul cultural actual. Intenția noastră este să colecționăm idei și voci care să ne ajute să găsim modalități de a fi #împreună în mijlocul unei lumi din ce în ce mai scindate. Ne propunem să creștem volumul calității, al inovației, al empatiei în spațiul public, să ne implicăm în conversațiile care lărgesc orizonturi și schimbă perspective.

Noul sezon se deschide joi, 16 martie, și va fi moderat de Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare, jurnalistă, blogger.

Nouă în formula aceasta sunt… eu, așa că iau lucrurile ca pe o provocare. Mă aduc pe mine, care am, metaforic vorbind, căști colorate, impregnate identitar, și o dorință destul de acută de a fi din nou într-un studio, într-un soundwave, într-o conversație tradusă în decibeli, în inima unui mixaj, pe o cortină, dincolo de ultimele secunde de outro… Sper să construiesc conținut relevant și să dau volum în voce unor vorbitori care schimbă lumea noastră mică, la propriu și la figurat, și o conectează din ce în ce mai mult melanjului de formule discursive, creative și existențiale căruia-i spunem secolul XXI.” (Ioana Bâldea Constantinescu, fragment dintr-un interviu oferit Alexandrei Bădicioiu Matei pentru IQads)

Vom vorbi despre literatură, dar și despre industrii creative, mentorat, cultură vizuală, arte, implicare socială, lifestyle, gastronomie și cultură instituțională cu invitați care construiesc verb asumat și schimbare concretă în domeniile lor. Radu Paraschivescu, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, Cristina Stănciulescu, Sandra O’Connor, Laura Câlțea sunt numai câțiva dintre cei care au răspuns cu eleganță invitației de a-și susține punctele de vedere #cuvocetare la microfonul nostru.

Podcastul #CuVoceTare va fi disponibil, începând cu 16 martie, pe Spotify, Youtube, Apple Podcasts și pe Podcastul Google.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.