LiteraBlog Eveniment Litera de Ziua Internațională a Poeziei

Eveniment Litera de Ziua Internațională a Poeziei

Ziua Internațională a Poeziei este sărbătorită în întreaga lume pe data de 21 martie. Declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii creativi în sfera poetică din întreaga lume contribuie la rafinarea cunoașterii și sensibilității universale, aceasta urmărește să susțină creația poetică și să promoveze poezia ca artă deschisă.

Editura Litera și Seneca Anticafe vă invită marți, 21 martie, ora 18:30, la recitalul „Coajă și miez“, ediția a III-a. Un eveniment dedicat poeziei și intenției de a o face cât mai prezentă, vie în viețile noastre.

Vom sărbători împreună cântul și poezia cu cei care le poartă: Laura Muruzuc (poezie) și Ulizana Orozova (cânt) și un pian pe cât se poate de cuminte.

Partenerul vestimentar al evenimentului este Atelierul Isabelle Vijiiac, creatoare ale cărei piese sunt ele însele niște micropoeme.

Accesul la eveniment este gratuit și poate fi urmărit inclusiv live pe pagina de facebook a Editurii Litera.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.