LiteraBlog Giveaway alert: Câștigă unul din cele 5 exemplare ale cărții „Cabinetul albastru” cu autograful autoarei

Giveaway alert: Câștigă unul din cele 5 exemplare ale cărții „Cabinetul albastru” cu autograful autoarei

Simona Preda, autoarea romanului Cabinetul albastru, a semnat cărți pentru toți iubitorii de literatură română, iar cinci cititori pot primi gratuit romanul cu autograful scriitoarei, într-un concurs organizat în exclusivitate pe Litera Blog.

Citește și: Un nou volum în „Biblioteca de proză contemporană”. Citește un fragment în avanpremieră din „Cabinetul albastru” de Simona Preda

Astfel, în perioada 17-22 mai 2021, te invităm să intri în cursa pentru a câștiga unul din cele cinci exemplare cu autograf ale cărții Cabinetul albastru de Simona Preda.


UPDATE: Câștigătorii celor cinci exemplare Cabinetul albastru cu autograf sunt:

  • Iuliana Toaca
  • Danisa Balo
  • Diana Susman
  • Di Tout
  • Alexandra Gologan

Cei cinci câștigători sunt rugați să ne trimită un email la adresa [email protected] sau să lase un mesaj aici, în care să precizeze adresa completă, numărul de telefon și numele complet, în vederea expedierii cărții cadou.

Vă mulțumim pentru participare și spor la lectură!


Condiții de participare:

  1. Dai like paginii de Facebook a Bibliotecii de Proză Contemporană, colecție din care face parte și acest volum.
  2. Distribui articolul în profilul sau pagina ta de Facebook, având grijă să optezi ca postarea să fie publică.

Regulament:

Despre Cabinetul albastru

Cabinetul albastru de Simona Preda completează colecția „Biblioteca de proză contemporană”, coordonată de scriitoarea Doina Ruști. Cartea spune povestea unei femei care se îndrăgostește de trei ori, iar de fiecare dată lucrurile se repetă.

Povestea se derulează în Bucureștiul artistic, văzut cu ochii provincialei și revizuit în cabinetul unei psihologe. Actualitate, viziune feminină, o poveste cu emoție și suspans.

Ce spun criticii despre Cabinetul albastru de Simona Preda


„Simona Preda creează romanul unei voci feminine pe care o auzi în minte spunându-și povestea cu un soi de autenticitate ce amintește de amprenta literaturii interbelice românești.” (Cristina Bogdan)

Despre Simona Preda

Simona Preda (n. 4 decembrie 1978), cu un doctorat în istorie și o prodigioasă activitate științifică, este totodată autoarea mai multor monografii și studii. Dintre cărțile sale, amintim Patrie română, țară de eroi! (2014) și Regina-mamă Elena, mariajul și despărțirea de Carol al II-lea (2018). Este cunoscută și ca publicistă, prin articolele din „România literară”, „Orizont”, „Ramuri”.

Din această colecție fac parte și:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.