LiteraBlog GIVEAWAY ALERT: Câștigă unul din cele 5 exemplare ale cărții „Isus din întuneric” cu autograful autorului

GIVEAWAY ALERT: Câștigă unul din cele 5 exemplare ale cărții „Isus din întuneric” cu autograful autorului

Radu Găvan, autorul romanului Isus din întuneric,  a semnat cărți pentru toți iubitorii de literatură română, iar cinci cititori pot primi gratuit romanul cu autograful scriitorului, într-un concurs organizat în exclusivitate pe Litera Blog. Astfel, în perioada 15 – 19 aprilie 2021, te invităm să intri în cursa pentru a câștiga unul din cele cinci exemplare cu autograf ale cărții Isus din întuneric de Radu Găvan.


UPDATE: Câștigătorii celor cinci exemplare Isus din întuneric cu autograf sunt:

  • Geo Marcovici
  • Maria Tiplea
  • Ana Sylvia Basica
  • Dan Oprina
  • Barbu Nedu Alina

Cei cinci câștigători sunt rugați să ne trimită un email la adresa [email protected] sau să lase un mesaj aici, în care să precizeze adresa completă, numărul de telefon și numele complet, în vederea expedierii cărții cadou.

Vă mulțumim pentru participare și spor la lectură!


Condiții de participare:

  1. Dai like paginii de Facebook a Bibliotecii de Proză Contemporană, colecție din care face parte și acest volum.
  2. Distribui articolul în profilul sau pagina ta de Facebook, având grijă să optezi ca postarea să fie publică.

Regulament:

Citește și: Citește un fragment în avanpremieră din „Isus din întuneric” de Radu Găvan

DESPRE ISUS DIN ÎNTUNERIC DE RADU GĂVAN

Cu un imaginar complex și neo-mistic, cu scene memorabile, romanul aduce o poveste despre zona cea mai profundă și tragică a artei. Nebunie, stări de grație și dragoste — totul pe un fir epic simplu, cu suspans constant.

„Romanul de maturitate al lui Radu Găvan, Isus din întuneric este cartea confirmării, care-i fixează locul în literatură. Masiv, cu efuziuni lirice, construit din materia capodoperelor, poate fi considerat un manifest literar și, cu siguranță, un roman-eveniment.” (Doina Ruști)

DESPRE RADU GĂVAN

Radu Găvan (n. 29 decembrie 1978) este autorul romanelor Exorcizat (2014), Neverland (2015) și Diavoli fragili (2017). A primit Premiul de Debut „Mircea Ciobanu” al Uniunii Scriitorilor din România și Premiul pentru cel mai bun roman la Festivalul „Alexandru Macedonski” (pentru Neverland).

Tradus în germană, prezent în publicații, remarcabil și prin poeziile sale, Radu Găvan se plasează în avangarda generației lui.

Citește și: VIDEO. Lansarea romanului „Isus din întuneric” de Radu Găvan, în cadrul târgului de carte LibFest

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.