LiteraBlog Marți, 17 noiembrie 2020, la toate chioșcurile de presă. Cartea „La capătul timpului”, de la Editura Litera

Marți, 17 noiembrie 2020, la toate chioșcurile de presă. Cartea „La capătul timpului”, de la Editura Litera

Marți, 17 noiembrie 2020, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge romanul La capătul timpului de Rysa Walker, câștigător al Marelui Premiu – Amazon Breakthrough Novel 2013.

Apărut la Editura Litera, romanul La capătul timpului spune povestea tinerei Kate, care intră într-o cursă de recuperare a cheilor CRONOS, pentru a-l împiedica pe Saul, bunicul ei cel sadic, și gașca lui de călători în timp să rescrie istoria.

Dacă sare înapoi în timp și extrage cheia greșită – una care îi va da strategia de gol –, întregul ei plan urmează să se destrame, punând în pericol viitorul a milioane de oameni nevinovați. Singurul aliat al lui Kate este Kiernan, înzestrat și el cu abilitatea de a călători în timp. Doar că legătura din ce în ce mai puternică dintre ei amenință tot ce Kate încearcă să construiască alături de Trey, prietenul ei, deși acesta nu-și amintește relația pe care ea nu o poate uita.

Pe măsură ce lucrarea minții întortocheate a lui Saul iese la iveală, misiunea lui Kate devine tot mai dificilă, încețoșând granița dintre bine și rău. Pe cine dintre cei vizați de planul lui Saul vor reuși Kate și Kiernan să-i salveze fără să compromită țelul final – sau chiar cu prețul propriei vieți?

Ce spun criticii despre romanul La capătul timpului, apărut la Editura Litera

The Bibliophile’s Corner: „Personaje minunate, descrieri impecabile, o miză incredibil de puternică, acțiune, romantism și călătorii în timp. Nu am cuvinte să recomand mai călduros această carte. E absolut uimitoare.“

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.