LiteraBlog Superkit-ul literar marca Zilele Litera: artsy, classy, bookish

Superkit-ul literar marca Zilele Litera: artsy, classy, bookish

Săptămâna aceasta e ziua noastră: împlinim 34 de ani de LITERAtură premium, de aventură culturală, de creativitate declinată nu doar în cărți, ci și în cadouri fistichii, inventive, atractive și pline de sens, cum este și acesta.

Cadoul nostru exclusiv pentru voi, kit-ul format din volumul Viața ca un râu, de Shelley Read și sacoșa tote imaginată de Mura, călătorește deja în imagini pentru care vă mulțumim și pe care le păstrăm în galeria noastră personală de delicatese și delicatețuri livrești. Kit-ul e accesorizat cu reduceri extraordinare (până la 90%) pe litera.ro și este, credem noi, o declarație stylish de apartenență la cea mai mare și mai exclusivistă comunitate de cititori. Ți-am pus chiar noi prima carte în sacoșă – un roman strălucitor despre iubire și supraviețuire în Munții Stâncoși din Colorado, o lecție răscolitoare de umanitate și finețe literară deopotrivă!

„Piersicile de Colorado din Western Slope sunt renumite pentru dulceața lor rafinată. Cele mai multe sunt cultivate pe terenurile agricole fertile din North Fork și Grand Valleys, unde nopțile răcoroase și zilele calde se combină cu apa din topirea zăpezii bogată în minerale pentru a le spori aroma. Florile de piersic sunt atât de delicate și sensibile la înghețul de primăvară, încât fiecare piersică din Colorado pare un miracol, fiins de fapt rezultatul experienței agricole de generații și al îngrijirii vigilente. Piersicii nu prosperă în climatul din regiunea muntoasă și aridă a districtului Gunnison și, cel mai probabil, nici un locuitor real din Iola nu a încercat vreodată să-i cultive – dar acesta este motivul pentru care eu am ales «miraculoasele piersici Nash» ca simbol al solidarității pentru familia Nash, altfel tulburată, precum și ca pe o metaforă a posibilității de a te dezvolta în ciuda condițiilor vitrege.”, (Shelley Read)

Vei regăsi motivul piersicilor pe sacoșa minunată creată de Mura special pentru ziua noastră, care e și a voastră, în egală măsură.

Credit foto: Cristina Venedict

E o bucurie să fim împreună, să ne cunoaștem prin alegerile noastre în materie de cărți și prin bucuria de a le purta, atât ca accesoriu interior, cât și exterior, în lumea largă. Zilele acestea sunt dedicate comunității litera.ro, adică oamenilor care fac, dar și celor care citesc cărțile – scriitori, traducători, editori, redactori, graficieni, comunicatori și cititori. Suntem mulți și e o plăcere să fim atât de aproape, împărțind același fir de poveste!

Vino și tu pe litera.ro! Petrecerea continuă!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.