LiteraBlog VIDEO. Anunț special din partea autoarei Lucinda Riley despre seria „Cele șapte surori”

VIDEO. Anunț special din partea autoarei Lucinda Riley despre seria „Cele șapte surori”

Scriitoarea Lucinda Riley vine cu vești despre seria „Cele șapte surori”, tradusă la Editura Litera. Marele anunț al autoarei va fi făcut vinerea viitoare, 23 aprilie 2021, la ora 19:00 GMT (22:00 – ora României) pe toate conturile sale de social media.

„Salutare tuturor. Vreau să vă transmit că vinerea viitoare, 23 aprilie, la ora 7 PM GMT (22:00 ora României) voi face un anunț foarte, foarte special, pe toate conturile mele de social media. Vă îndemn să stați cu ochii pe ele!”, a transmis Lucinda Riley într-o scurtă înregistrare video.

Urmărește mesajul video transmis de Lucinda Riley!

Născută în Irlanda, într-o familie de artiști, Lucinda Riley și-a început cariera pe scenă, ca actriță de film, teatru și televiziune. La 23 de ani însă a făcut mononucleoză, boală ce a ținut-o la pat o perioadă, dar care s-a dovedit fertilă: în aceeași perioadă a luat naștere prima ei carte, Lovers and Players.

Citește și: Dosar de autor: Lucinda Riley, autoarea celebrei serii „Cele șapte surori”, apărută la Editura Litera

Viața ei s-a schimbat și mai mult după ce a aflat că e însărcinată chiar la petrecerea de lansare a primei sale cărți. De atunci a publicat peste 20 de titluri, traduse în peste 37 de limbi și care s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare.

Citește și: Lucinda Riley, autorul lunii martie pe Litera.ro

Seria „Cele șapte surori“, care spune povestea unor surori adoptate și se bazează pe mitologia celebrei constelații a Pleiadelor, a devenit un adevărat fenomen global. Bestseller nr. 1 în toată lumea, a avut vânzări de peste 15 milioane de exemplare, iar o mare companie de producție TV lucrează la un serial conceput pe baza ei.

 Stați cu ochii pe noi pentru a fi primii care află ce ne mai pregătește îndrăgita autoare!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.