- 55%

- 55%

-54.98%

Acvila Legiunii a IX-a

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 29,90┬álei Pre╚Ť special 13,46┬álei

Reducere 55%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

În preajma anului 117 d. Hr. Legiunea a IX-a a armatei romane s-a îndreptat spre nordul Britaniei, pentru a stăvili revolta triburilor caledoniene, și de atunci nu a mai fost văzută. Patru mii de oameni au dispărut fără urmă, iar stindardul lor s-a pierdut. Este o enigmă pe care nimeni nu a descifrat-o vreodată. Tânărul...

În preajma anului 117 d. Hr. Legiunea a IX-a a armatei romane s-a îndreptat spre nordul Britaniei, pentru a stăvili revolta triburilor caledoniene, și de atunci nu a mai fost văzută. Patru mii de oameni au dispărut fără urmă, iar stindardul lor s-a pierdut. Este o enigmă pe care nimeni nu a descifrat-o vreodată.

Tânărul Marcus pornește în căutarea tatălui său, legat imperial și conducătorul acestei legiuni, iar călătoria lui este atât de primejdioasă, încât nimeni nu crede că se va mai întoarce.

Un roman plin de mister ╚Öi de aventur─â, pentru to╚Ťi copiii pasiona╚Ťi de istoria mai pu╚Ťin cunoscut─â a invincibilei armate romane!

Acvila Legiunii a IX-a este considerat unul dintre cele mai bune romane pentru copii ale secolului XX și a fost vândut în peste un milion de exemplare în toată lumea.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
Nr. pagini:
attribute_icon
352
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-2359-1
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate