Jojo Moyes

Nota ta:

Jojo Moyes,  jurnalistă și scriitoare britanică, s-a născut în 1969 la Londra. A studiat la Royal Holloway și Bedford New College, London University.

Cu o burs─â finan╚Ťat─â de The Independent, a absolvit un curs de jurnalism la City University din Londra ├«n 1992. Cu excep╚Ťia anului 1994, c├ónd a tr─âit ├«n Hong Kong ╚Öi a scris pentru Sunday Morning Post, Moyes a lucrat ├«n urm─âtorii zece ani la Independent ├«n diferite func╚Ťii. ├Än 2002 a devenit corespondent al ziarului pe teme de arte ╚Öi media.

A debutat ca romancier─â ├«n 2002, printre volumele sale de ├«nceput num─âr├óndu-se Dragoste ├«ntr-o zi ploioas─â, Bazarul visurilor, ├Än c─âutarea unui destin, Silver Bay ╚Öi Ultima scrisoare de dragoste, ultimul, c├ó╚Ötig─âtor al Premiului Romanul de dragoste al anului, acordat de Asocia╚Ťia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Cel mai mare succes de până acum l-a avut însă cu romanul Înainte să te cunosc, carte ecranizată și vândută în peste 10 milioane de exemplare. Au urmat volumele Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Un bărbat și o femeie, După ce te-am pierdut și Eu, și totuși alta, ultimele două întregind trilogia începută cu romanul Înainte să te cunosc.

Jojo Moyes locuie╚Öte ├«n Essex, Anglia, cu so╚Ťul ╚Öi cei trei copii.

Carti de Jojo Moyes

Vezi toate

Detalii produs

Autor(i)  :  Jojo Moyes
Categorie  :  Autori

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate