- 55%

Femei care iubesc prea mult

Nota ta:
79 % of 100
RRP: 39,99 lei Preț special 18,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 20.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 39,99 lei Preț special 18,00 lei

CUM SĂ RECUNOŞTI ŞI SĂ SCHIMBI TIPARELE IUBIRII DISTRUCTIVE

Credeți că dragostea înseamnă suferință? Aveți o relație cu un bărbat indisponibil emoțional, dependent de alcool, de muncă sau de alte femei?

Poate că vă neglijați familia, prietenii și propriile interese, doar ca să îi fiți lui întotdeauna alături la nevoie. Poate continuați să sperați că, dacă îl veți iubi destul, se va schimba în bine. Poate că, fără el, vă simțiți singură și pustiită, ignorând faptul că relaţia aceasta vă pune în pericol echilibrul afectiv, în unele cazuri, chiar sănătatea şi integritatea fizică.

Multe femei sunt aproape convinse că aşa ar trebui să fie relaţiile intime. Citind această carte, veți afla că teama de a rămâne singure, de faptul că nu meritați iubire și apreciere, de a fi ignorate sau abandonate își are rădăcina în experienţele din copilărie, care vă deter mină tiparele comportamentale de la maturitate, în relaţiile cu bărbaţii.

Psihoterapeut cu experiență, autoarea vă arată cât de nocivă este această dependență relațională și afectivă, propunându-vă un program de recuperare în zece pași ce vă va vindeca de boala iubirii excesive.

Învățați cum să nu mai iubiți prea mult și veți deveni o femeie sănătoasă, încrezătoare în sine și fericită.

 

„O carte extraordinară, superb scrisă, inteligentă.“ Los Angeles Times

Robin Norwood este psihoterapeut specializat în cuplu și familie. Femei care iubesc prea mult a fost publicată în peste trei milioane de exemplare în întreaga lume.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 ian. 2019
Colectie : Introspectiv
Autor(i) : Robin Norwood
Traducator(i) : Gabriela Petrila
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-3229-6