- 15%

- 15%

Ipoteza iubirii

Autor: Ali Hazelwood
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Pre╚Ť standard 49,90┬álei Pre╚Ť special 42,42┬álei

Reducere 15%

în stoc

Estimare livrare: 26.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
42,42 lei
Olive Smith este ├«n anul al treilea de doctorat la Universitatea Stanford ╚Öi nu crede ├«n rela╚Ťiile romantice de durat─â. Dar prietena ei cea mai bun─â este convins─â de importan╚Ťa iubirii, a╚Öa c─â, pentru a o convinge pe Anh c─â se ├«nt├ólne╚Öte cu cineva ╚Öi c─â este pe drumul cel bun pentru a fi fericit─â p├ón─â la ad├ónci...

Olive Smith este ├«n anul al treilea de doctorat la Universitatea Stanford ╚Öi nu crede ├«n rela╚Ťiile romantice de durat─â. Dar prietena ei cea mai bun─â este convins─â de importan╚Ťa iubirii, a╚Öa c─â, pentru a o convinge pe Anh c─â se ├«nt├ólne╚Öte cu cineva ╚Öi c─â este pe drumul cel bun pentru a fi fericit─â p├ón─â la ad├ónci b─âtr├óne╚Ťi, Olive trebuie s─â ia o hot─âr├óre. Oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â au nevoie de dovezi. A╚Öadar, ca orice biolog care se respect─â, Olive intr─â ├«n panic─â ╚Öi se s─ârut─â cu primul b─ârbat pe care ├«l vede.

Acel b─ârbat este nimeni altul dec├ót Adam Carlsen, un t├ón─âr profesor ├«n vog─â ╚Öi un m├órlan bine-cunoscut. Tocmai de aceea, Olive este de-a dreptul uluit─â c├ónd tiranul laboratorului de la Stanford accept─â s─â intre ├«n joc ╚Öi s─â fie iubitul ei fals. Dar c├ónd o mare conferin╚Ť─â ╚Ötiin╚Ťific─â o ia razna, turn├ónd acid peste cariera lui Olive, Adam o surprinde din nou cu sprijinul s─âu de neclintit ╚Öi cu un abdomen ca de piatr─â... cu p─âtr─â╚Ťele ╚Öi tot tac├ómul.

Dintr-odată, micul lor experiment se apropie periculos de mult de combustie. Iar Olive descoperă că singurul lucru mai complicat decât o ipoteză despre iubire este să-și pună propria inimă sub microscop.

 

O comedie romantic─â frumos scris─â, cu o eroin─â de care v─â ve╚Ťi ├«ndr─âgosti instantaneu, Ipoteza iubirii este destinat─â s─â-╚Öi c├ó╚Ötige locul pe raftul c─âr╚Ťilor preferate. Elizabeth Everett

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2022
Nr. pagini:
attribute_icon
336
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
137x200
colectie
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-8354-0
Traducator(i):
attribute_icon
Simona S─âs─ârman
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  6 ian. 2022
Autor(i)  :  Ali Hazelwood
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  137x200
colectie  :  Blue Moon
Categorie  :  Literatura Pentru Femei
ISBN  :  978-606-33-8354-0
Traducator(i)  :  Simona S─âs─ârman

Din aceeasi categorie

Vezi toate