- 45%

- 45%

-44.98%

Arta de a trăi fericit

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 16,45 lei

Reducere 45%

lipsă stoc

Descriere Arta de a trăi fericit

ADEVĂRURI vechi CARE ÎŢI VOR schimba VIAŢA Descoperă modul în care înţelepciunea antică a stoicilor îţi poate oferi o filosofie de viaţă în secolul XXI, care te va face mai rezilient, mai pozitiv, mai de succes şi mai fericit. Învaţă meritele faptului de a trăi clipa, descoperind cum...

Descriere Arta de a trăi fericit

ADEVĂRURI vechi CARE ÎŢI VOR schimba VIAŢA

Descoperă modul în care înţelepciunea antică a stoicilor îţi poate oferi o filosofie de viaţă în secolul XXI, care te va face mai rezilient, mai pozitiv, mai de succes şi mai fericit. Învaţă meritele faptului de a trăi clipa, descoperind cum poţi să supravieţuieşti şi să prosperi în vremuri grele, şi schimbă ceea ce poţi schimba, acceptând ceea ce nu poţi face. Drumul tău către o viaţă mai bună începe aici!

Această carte simplă, dar plină de forţă îţi arată cum să foloseşti înţelepciunea antică pentru a face schimbări practice, pozitive în viaţa ta. Folosind studii de caz provocatoare, idei-cheie şi oferind instrumente de autoevaluare, demonstrează că stoicismul este o cale profundă şi dovedită spre fericire.

- Găseşte o modalitate raţională şi sănătoasă de a trăi în armonie cu natura şi universul

- Strategii şi tehnici de dezvoltare a rezilienţei psihologice

- Învaţă să trăieşti clipa, fii un om fericit şi mai bun 

- Înţelepciune milenară despre condiţia umană, la fel de aplicabilă şi astăzi

 

Donald Robertson este psihoterapeut, specializat, printre altele, în terapie cognitiv-behavioristă şi în hipnoză clinică. A tratat pacienţi cu probleme legate de anxietate. Este autorul a zeci de articole publicate în reviste de specialitate, dar şi al volumelor The Philosophy of Cognitive-Behavioural Therapy şi The Practice of Cognitive-Behavioural Hypnotherapy.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Jun 2018
Tip coperta:
Broșată
Format:
130x200
Nr. pagini:
296
ISBN:
978-606-33-2610-3
Colectie
Pretul afisat este orientativ