LiteraBlog Cadourile Litera din Black Friday 2022!

Cadourile Litera din Black Friday 2022!

În perioada 11-13 noiembrie 2022 are loc cel mai mare eveniment de shopping al anului, cu cele mai bune reduceri, oferte și cadouri pentru iubitorii de carte, exclusiv pe litera.ro. Anul acesta Editura Litera a pregătit pentru cititori:

  • Reduceri de până la 90% la toată oferta editorială;
  • Pachete de cărți cadou în fiecare zi;
  • 10.000 de premii garantate prin ticketul norocos.

Cea mai așteptată vineri din an devine cel mai bun moment pentru a adăuga în coșul de cumpărături cărți de pe litera.ro care pornesc de la 3,99 lei, bestselleruri sub 10 lei, titluri din categoria black prices sub 5 lei, sub 10 lei, sub 15 lei și sub 20 de lei sau enciclopedii superb ilustrate, cu reduceri de peste 60%, ori noutăți și serii de autori la prețuri imbatabile.

Exclusiv pe litera.ro, de Black Friday, cititorii primesc câte un pachet de cărți cadou la comanda lor, astfel:

Cadoul zilei de vineri, în valoare de 199 lei

Credit foto: Cristina Venedict

Vineri, 11 noiembrie, primești un pachet de 8 volume din colecția „Primele mele povești“! Mica sirenă, Motanul încălțat, Frumoasa adormităBucle aurii și cei trei ursuleți, Cenușăreasa, Rățușca cea urâtă, Hansel și Gretel, Cei trei purceluși sunt povești ale copilăriei care se reunesc în colecția „Primele mele povești“pentru ca micuții cititori din casa ta, din familia ta, să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată, acum drept cadou în Black Friday! Un cadou în valoare de 199 lei la cărți comandate în valoare de minim 199 lei doar pe litera.ro

Cadoul zilei de sâmbătă, în valoare de 199 lei

Credit foto: Cristina Venedict

Sâmbătă, 12 noiembrie, primești un pachet de 5 volume din colecția „Descoperă psihologia“: Comunicarea nonverbală de Nuria Jar, Inteligența de Roberto Colom, Personalitatea de Maria Del Sol și Fortea Sevilla, Psihopatia – Spectrul răului de Vicente Garrido, Inteligența emoțională, de Pablo Fernandez-Berrocal.

„Descoperă psihologia“ este un proiect editorial inovator ce reunește principalele teme ale psihologiei, prezentate riguros și informativ. Această colecție este reflectarea fidelă a imensei diversități a disciplinei, care aduce mai aproape de publicul larg cele mai importante domenii de cercetare din prezent.

Cadoul zilei de duminică, în valoare de 208 lei

Credit foto: Cristina Venedict

Duminică, 13 noiembrie, primești un pachet de 15 volume din colecția „Disney – Povești din colecția de aur“: Bambi și fluturele, Elena din Avalor – insula tinereții, Mașini – Brigada de pompieri, Miles în spațiu – Luna fantomă, Regatul de gheață – Sărbători cu Olaf, Sofia Întâi – Inventiva Gwen, Vampirina – V de la Valentine, Frumoasa adormită și Zânele bune, Oliver și prietenii, Clopoțica, Micii Muppets – Șapcastrofă, Doctorița Plușica – Mare ca o balenă, Elena din Avalor – Povestea lui Gecko, Minnie la Paris, Vaiana, Pua și Heihei.

Intră și tu în lumea poveștilor de aur ale copilăriei, cu personajele Disney!

Iar pentru pasionații de cărți thriller, detectiv, mystery, în general pentru fanii Agathei Christie, un cadou special! La cărți comandate de minim 299 lei pe litera.ro cititorii pot primi cadou o cutie de 5 cărți Agatha Christie – seria Hercule Poirot, în valoare de 215 lei, cu mențiunea că cele două oferte de cadou ale zilei nu se cumulează.

Credit foto: Cristina Venedict

Plasează comanda ta aici!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.