LiteraBlog Hai la Târgul de carte Litera mică și bucură-te de super-reduceri și de o jucărie de pluș cadou!

Hai la Târgul de carte Litera mică și bucură-te de super-reduceri și de o jucărie de pluș cadou!

În perioada 18 – 23 ianuarie 2022, te așteptăm la Târgul de carte Litera mică pe Litera.ro. Beneficiezi de până la 75% reducere la mii de cărți și de un cadou garantat la comenzi de minimum 99 de lei.

Săptămâna aceasta, ai reduceri la cărțile pentru copii, ce pot fi achiziționate la prețuri începând de la 1,77 lei, iar orice comandă de minimum 149 de lei beneficiază de transport gratuit.

Litera3072.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Cărți pentru copii la mai puțin de 5 lei

Disney. Mașini. Să înceapă cursa. Jocuri și activități beneficiază de 70% reducere și poate fi comandată cu doar 1,77 lei, Îmi place să colorez. Castelul fermecat costă doar 2,48 lei, iar Îmi place să colorez. Submarinul verde poate fi achiziționat cu 4,46 lei.

Micii cititori se bucură de lecturi la doar 4,98 lei: Hansel și Gretel. Poveste cu pictograme. Prima mea lectură. Nivelul 1 și Alfie intră primul de Shirley Hughes.

Cărți pentru copii la mai puțin de 10 lei

Cu 5,96 lei, părinții pot achiziționa pentru cei mici cărți precum: Disney. Citesc și mă joc. Sofia întâi. Aventurile Sofiei, Pictăm cu apă. Animale sălbatice, Pictăm cu apă. Mașini puternice, iar Prima mea carte cu autocolante. La circ costă doar 5,97 lei.

Disney. Garda felină. Prieteni neobișnuiți și Disney. Vampirina. Să pictăm împreună. Carte de colorat cu pensule beneficiază de 75% reducere și pot fi comandate cu doar 6,23 lei fiecare, iar volumele Animale. Carte de activități cu autocolante, Ursuleț s-a pierdut de Jane Hissey, Alfie. Cizmulițele lui Alfie de Shirley Hughes, Motanul încălțat. Povești cu pictograme. Nivelul 1 costă 6,97 lei fiecare.

Volumele Sclipiri de geniu. Pitagora și numărul blestemat,de Luca Novelli, și Mitologia. Muncile lui Hercule, Mitologia. Perseu și Meduza pot fi cumpărate cu 70%, la prețul de 7,47 lei, iar Vreau să fiu inginer de roboți de Anna Claybourne costă 7,48 lei.

Cartea cu autocolante My Little Pony. Prințese ponei este redusă de la 24,90 lei la 8,72 lei, Disney. Fancy Nancy Clancy. Mămică pentru o zi poate fi comandată cu 70% reducere, la 8,97 lei, iar Băiatul cu ochelari albaștri de Susanne Gervay beneficiază de 65% reducere și costă 8,72 lei.

Cărți pentru copii la mai puțin de 15 lei

Disney. Regatul de gheață II. Olaf în lumea cărților și cartea Călătoriile Hermelinei. Aventuri la New York, de Jennifer Gray, pot fi comandate la prețul de 10,47 lei fiecare, iar Frumoasă-i limba noastră. Lecturi școlare poate fi achiziționată cu 10,95 lei.

Cu 11,96 lei, cei mici se pot bucura de volume precum: Primele 100 de cuvinte în limba engleză. Carte cu autocolante, Disney. Fancy Nancy Clancy. Povești cu Fancy Nancy, Cum să-ți pui o dorință de ziua ta de Beth Ferry, Vreau să fiu om de știință de Claudia Martin, Marea carte despre emoții de Clara Piroddi și Alessandra Manfredi.

Un an la grădiniță. Carte de explorat de Przemyslaw Liput, Aventuri în tren. Răpirea din California Comet de M.G. Leonard și Sam Sedgman, My Little Pony. Marea carte a poveștilor despre prietenie sunt printre cărțile pentru copii ce costă 13,97 lei, iar Puterea exemplului. Fii onest!,de Zanni Louise și Missy Turner, și Povești de la fermă. Secretul domnului Pai (nivelul 1) pot fi achiziționate cu 14,90 lei.

Litera3070.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Dicționare și enciclopedii la reducere

Cei mici învață totul despre lume, știință și natură, cu ajutorul atlaselor și enciclopediilor ilustrate. De exemplu, Atlasul istoric ilustrat pentru copii este redus de la 84,90 lei la 50,94 lei, Atlasul minunilor lumii. Cele mai spectaculoase monumente poate fi achiziționat cu 40% reducere, la 35,94 lei, Enciclopedia cunoașterii. Spațiul costă 62,96 lei, iar Istoria ilustrată a românilor pentru elevi poate fi comandată cu doar 27,45 lei.

Hai pe Litera.ro și descoperă toate promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.