LiteraBlog În luna decembrie, Litera devine Editura lui Moș Crăciun. Te așteaptă reduceri de până la 90% și întâlniri zilnice cu Moșul, live pe Zoom

În luna decembrie, Litera devine Editura lui Moș Crăciun. Te așteaptă reduceri de până la 90% și întâlniri zilnice cu Moșul, live pe Zoom

În perioada 7–24 decembrie 2020, Litera devine Editura lui Moș Crăciun. Am pregătit pentru părinți reduceri de până la 90% la peste 2 500 de cărți, o carte cadou și transport gratuit la comenzile de peste 149 lei. N-am uitat nici de cei mici: în fiecare seară de la ora 19:00, copiii cu vârsta de până la 11 ani se întâlnesc cu Moșul live pe Zoom.

Toate comenzile de peste 149 lei plasate în perioada 7–24 decembrie 2020 vor primi cadou unul din următoarele titluri: Marea carte a Crăciunului, Disney. Povești de aur. Cele mai frumoase povești cu animale, Disney. Povești de aur. Cele mai frumoase povești clasice.

Vino să-l întâlnești pe Moș Crăciun – live pe Zoom

Înainte de a ajunge în casele copiilor ca să le lase darurile bine-meritate sub bradul de Crăciun, Moșul s-a hotărât să facă un popas în biblioteca plină de cărți și povești a editurii Litera și să stea de vorbă cu micii cititori. După cum știm cu toții, întâlnirile față în față nu sunt posibile anul acesta, din păcate. Dar Moșul, ajutat de spiridușii săi foarte pricepuți într-ale tehnologiei, s-a adaptat imediat, astfel că, începând din 7 decembrie și până în Ajunul Crăciunului, îi așteaptă pe copii online, la întâlnirile din fiecare seară.

Așadar, părinții care doresc să le ofere copiilor experiența deosebită a unei întâlniri cu Moșul sunt îndemnați să-i înscrie în campania „Editura lui Moș Crăciun“, aici.

Întâlnirile au loc prin intermediul platformei Zoom, astfel că fiecare copil se poate bucura de la el de acasă de activități frumoase împreună cu Moșul și cu alți copii la fel de veseli și nerăbdători.

În plus, spiridușii Litera intră în acțiune și oferă părinților un voucher cadou în valoare de 20 lei, care poate fi folosit pe site-ul litera.ro până la sfârșitul anului!

Programul și regulamentul general al campaniei „Editura lui Moș Crăciun“:

  • În cadrul campaniei, desfășurată în perioada 7–24 decembrie 2020, au loc câte două întâlniri zilnice cu Moș Crăciun, pe Zoom.
  • Orarul întâlnirilor zilnice: prima întâlnire va avea loc între 19:00 și 19:30, iar a doua, între 19:40 și 20:10.
  • Participarea este gratuită, în limita a 80 de copii/seară (câte 40 de copii în fiecare grupă).
  • Campania se adresează copiilor cu vârste de până la 10 ani.
  • Părinții (sau tutorii copiilor) nu pot alege în formular intervalul dorit pentru întâlnirea cu Moș Crăciun. Alocarea copiilor în cadrul întâlnirilor se va face în ordinea înscrierilor: primii 40 de copii în primul interval orar, următorii 40 în al doilea.
  • Formularul se închide automat după înscrierea cu numărul 80.
  • Dacă locurile sunt ocupate pentru una din zile, puteți încerca să faceți înscrierea copilului/copiilor pentru o altă zi. Lista completă cu formularele de înscriere aferente fiecărei zile este disponibilă mai jos.
  • Vă rugăm să limitați înscrierea copilului/copiilor dumneavoastră la o singură întâlnire în cadrul campaniei, pentru a da șansa cât mai multor copii să se bucure de întâlnirea cu Moș Crăciun.
  • În dimineața zilei pe care ați ales-o pentru întâlnirea copilului/copiilor cu Moș Crăciun, veți primi prin e-mail toate detaliile (intervalul orar, linkul de zoom), precum și voucherul electronic cadou în valoare de 20 lei!
  • Voucherul electronic cadou se poate folosi la cumpărături pe site-ul litera.ro până la 31.12.2020.

Toate comenzile de peste 149 lei plasate în perioada 7–24 decembrie 2020 vor primi cadou unul din următoarele titluri: Marea carte a Crăciunului, Disney. Povești de aur. Cele mai frumoase povești cu animale, Disney. Povești de aur. Cele mai frumoase povești clasice.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.