- 65%

- 65%

-64.98%

Aripi

Seria: 5077

Autor: Aprilynne Pike
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Aripi


Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 10,47 lei

Versiuni disponibile

Laurel privea fascinată chestiile acelea deschise. Erau înspăimântător de frumoase – o frumusețe imposibil de exprimat în cuvinte. Se întoarse din nou spre oglindă și privi de-o parte și de alta a capului. Păreau ca niste aripi...” Laurel crede că este o liceană că oricare alta, dar are câteva particularități pe...

Laurel privea fascinată chestiile acelea deschise. Erau înspăimântător de frumoase – o frumusețe imposibil de exprimat în cuvinte. Se întoarse din nou spre oglindă și privi de-o parte și de alta a capului. Păreau ca niste aripi...”

Laurel crede că este o liceană că oricare alta, dar are câteva particularități pe care nu și le poate explica. Nu suportă soarele, nu-i este frig niciodată și preferă să-și petreacă timpul în aer liber. Până când se întâmplă ceva cu adevărat straniu: o floare cu petale că niște aripi îi înflorește pe... spate. Laurel nu este o ființă omenească, nimic din viața ei nu este ceea ce pare, iar extraordinara ei metamorfoză este inevitabilă.

Tulburată de afecțiunea pe care o simte pentru David, colegul săritor și amabil, și Tamani, paznicul ei vigilent și pasional din lumea zânelor, Laurel se vede pusă în fața unei noi încercări: pentru a-și păstra identitatea, casa și familia și pentru a proteja tărâmul zânelor, Avalon, trebuie să înfrunte un inamic puternic.

Tot ceea ce știați despre zâne se va schimba pentru totdeauna după ce citiți această nouă serie plină de suspans și de magie. Continuarea în cartea a doua, Iluzii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Feb 2017
varsta:
attribute_icon
12+
Numar pagini:
attribute_icon
272
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1407-0
Serie:
attribute_icon

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apariției  :  23 feb. 2017
Autor(i)  :  Aprilynne Pike
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  140x200
colectie  :  Fictiune pentru adolescenti
ISBN  :  978-606-33-1407-0
Serie  :  Aripi