Farmece. Seria Aripi (vol. 2)

Seria: Aripi
Nota ta:
90 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 8,97 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 8,97 lei

„– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intențiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aștept și să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta. – și dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape șoptită. – Atunci bănuiesc că voi aștepta toată viața.“  

Au trecut șase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-și petreacă vara acolo, pentru a-și dezvolta abilitățile de zână de toamnă. Dar familia ei umană și prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte – iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând.

Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-și salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubește dintotdeauna?

„Surprizele și suspansul abundă în acest nou volum, așa că Farmece este și mai greu de lăsat din mână decât a fost Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubești la fel de mult.“      (Romantic Times)

 

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 31 aug. 2012
Serie : Aripi
Autor(i) : Aprilynne Pike
Tip Coperta : Cartonată
Format : 150 x 215
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-21-0070-4