- 45%

- 45%

-44.98%

Farmece. Seria Aripi (vol. 2)

Seria: 5077

Autor: Aprilynne Pike
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Preț standard 29,90 lei Preț special 16,45 lei

Reducere 45%

„– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intențiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aștept și să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta. – și dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape șoptită. – Atunci bănuiesc că voi aștepta toată...

„– Eu nu pot să dau buzna să‑mi declar intențiile. Nu pot să te iau pe sus. Trebuie să aștept și să sper că, într‑o zi, tu o să‑mi ceri asta. – și dacă nu? întrebă Laurel, cu voce aproape șoptită. – Atunci bănuiesc că voi aștepta toată viața.“  

Au trecut șase luni de când Laurel a salvat tărâmul fermecat al zânelor. Acum, ea trebuie să-și petreacă vara acolo, pentru a-și dezvolta abilitățile de zână de toamnă. Dar familia ei umană și prietenii îi sunt încă în primejdie de moarte – iar intrarea în Avalon este mai vulnerabilă ca oricând.

Va accepta oare Laurel ajutorul lui David, iubitul ei din lumea oamenilor, când va veni clipa să-și salveze prietena, sau se va întoarce către Tamani, înflăcăratul spirit al naturii care o iubește dintotdeauna?

„Surprizele și suspansul abundă în acest nou volum, așa că Farmece este și mai greu de lăsat din mână decât a fost Aripi. Laurel se transformă într-o tânără uimitoare. Conflictul din inima ei nu-i va mira pe cei care știu cum e să fii prins între două persoane pe care le iubești la fel de mult.“      (Romantic Times)

 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Serie
attribute_icon
Data aparitiei:
attribute_icon
Aug 2012
Nr. pagini:
attribute_icon
288
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată
Format:
attribute_icon
150 x 215
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-21-0070-4
Pretul afisat este orientativ

EBOOKS de acelasi autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  31 aug. 2012
Autor(i)  :  Aprilynne Pike
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Cartonată
Format  :  150 x 215
Categorie  :  Varsta 12+ ani
ISBN  :  978-606-21-0070-4

Din aceeasi categorie

Vezi toate