- 30%

Copacii

Nota ta:
60 % of 100
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 41,99┬álei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 59,99┬álei Pre╚Ť special 41,99┬álei

Cu ac╚Ťiunea plasat─â ├«n localitatea rural─â Parale din Mississippi, Copacii se deschide cu o serie de crime brutale. Cei doi detectivi de la MBI, Biroul de Investiga╚Ťii din Mississippi, trimi╚Öi s─â ancheteze ├«nt├ómpin─â o rezisten╚Ť─â previzibil─â din partea ╚Öerifului, a adjunctului acestuia, a legistului ╚Öi a numero╚Öilor albi rasi╚Öti din or─â╚Öel.

Crimele constituie o enigmă, întrucât la fiecare loc al faptei este prezent un al doilea cadavru: cel al unui bărbat care seamănă cu Emmett Till, un tânăr negru care a fost linșat în Parale cu 65 de ani în urmă.

Detectivii b─ânuiesc c─â mobilul crimelor este r─âzbunarea, dar ├«n cur├ónd descoper─â c─â fenomenul s-a r─âsp├óndit ├«n toat─â ╚Ťara. Se ├«nt├ómpl─â ceva absolut straniu. Pe m─âsur─â ce cadavrele se acumuleaz─â, cei doi agen╚Ťi MBI caut─â r─âspunsuri la o t─âm─âduitoare local─â care de ani ├«ntregi lucreaz─â la o arhiv─â a tuturor lin╚Öajelor comise ├«n Statele Unite, sco╚Ť├ónd la iveal─â o istorie care refuz─â s─â se lase ├«ngropat─â.

├Än aceast─â carte ├«ndr─âznea╚Ť─â, provocatoare, Everett vizeaz─â direct rasismul ╚Öi violen╚Ťa poli╚Ťiei, iar stilul s─âu rapid ╚Öi necru╚Ť─âtor ├«i interzice cititorului s─â-╚Öi fereasc─â privirea. Copacii este un roman extrem de puternic, relevant pe termen lung.

 

ÔÇ×Everett navigheaz─â cu mare pricepere ├«ntre teroarea de neconceput ╚Öi comedia buf─â.ÔÇť The New York Times Book Review

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 4 sept. 2023
Colectie : Folio
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 130x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-630-319-122-5