permanent noutate

Copacii

0% of 100
59,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 02.10.2023

Versiuni disponibile

Cu acțiunea plasată în localitatea rurală Parale din Mississippi, Copacii se deschide cu o serie de crime brutale. Cei doi detectivi de la MBI, Biroul de Investigații din Mississippi, trimiși să ancheteze întâmpină o rezistență previzibilă din partea șerifului, a adjunctului acestuia, a legistului și a numeroșilor albi rasiști din orășel.

Crimele constituie o enigmă, întrucât la fiecare loc al faptei este prezent un al doilea cadavru: cel al unui bărbat care seamănă cu Emmett Till, un tânăr negru care a fost linșat în Parale cu 65 de ani în urmă.

Detectivii bănuiesc că mobilul crimelor este răzbunarea, dar în curând descoperă că fenomenul s-a răspândit în toată țara. Se întâmplă ceva absolut straniu. Pe măsură ce cadavrele se acumulează, cei doi agenți MBI caută răspunsuri la o tămăduitoare locală care de ani întregi lucrează la o arhivă a tuturor linșajelor comise în Statele Unite, scoțând la iveală o istorie care refuză să se lase îngropată.

În această carte îndrăzneață, provocatoare, Everett vizează direct rasismul și violența poliției, iar stilul său rapid și necruțător îi interzice cititorului să-și ferească privirea. Copacii este un roman extrem de puternic, relevant pe termen lung.

 

„Everett navighează cu mare pricepere între teroarea de neconceput și comedia bufă.The New York Times Book Review

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 4 sept. 2023
Tip Coperta : Broșată, cu clapete
Format : 130x200
Numar pagini : 352
ISBN : 978-630-319-122-5