- 30%

Imperiul castelului de nisip

Nota ta:
77 % of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 20,93┬álei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 20,93┬álei

├Änainte ca apele s─â ├«nghit─â coastele Statelor Unite, Eden era fericit─â. Avea un tat─â grijuliu, prieteni buni ╚Öi o via╚Ť─â f─âr─â griji. Apoi a ├«nceput r─âzboiul, ╚Öi totul s-a schimbat.
Acum, o forma╚Ťiune politic─â radical─â controleaz─â ├«ntreaga planet─â. Hot─âr├ó╚Ťi s─â pun─â cap─ât prin for╚Ť─â inechit─â╚Ťilor sociale, ad├óncite de noile tehnologii ╚Öi de goana dup─â resurse, membrii ei duc o lupt─â s├óngeroas─â ├«mpotriva claselor privilegiate, arunc├óndu-i ├«n lag─âre ╚Öi lu├óndu-le propriet─â╚Ťile celor care li se ├«mpotrivesc. Singura speran╚Ť─â este a╚Öa-numita insul─â a sanctuarului, singurul loc demilitarizat de pe planet─â.
C├ónd Eden reu╚Öe╚Öte s─â evadeze ╚Öi ajunge ├«n acest presupus refugiu pentru victimele regimului, va descoperi c─â, departe de a fi un sanctuar, insula pare mai ostil─â chiar dec├ót lumea pe care a l─âsat-o ├«n urm─â, fiind controlat─â de for╚Ťe stranii ╚Öi de un du╚Öman nev─âzut, care p├ónde╚Öte la fiecare pas.
O poveste despre pierdere ╚Öi speran╚Ť─â, iubire ╚Öi prietenie necondi╚Ťionat─â ├«ntr-o lume postapocaliptic─â, ├«n care nimic nu este ce pare a fi.
ROMANUL CARE L-A CUCERIT PE LEONARDO DICAPRIO, ├ÄN CURS DE ECRANIZARE ╚śI TRADUS ├ÄN PESTE 15 LIMBI
ÔÇ×Un thriller science-fiction plasat ├«n viitorul apropiat, plin de r─âsturn─âri de situa╚Ťie, care te va ╚Ťine cu sufletul la gur─â p├ón─â la sf├ór╚Öit.ÔÇť ÔÇô Beth Davis
ÔÇ×Cititorii vor fi fascina╚Ťi de perspectiva minu╚Ťios construit─â de Olson asupra unui poten╚Ťial dezastru ecologic, dar ╚Öi de evenimentele terifiante, care iau o turnur─â nea╚Öteptat─â.ÔÇť ÔÇô Publishers Weekly
Kayla Olson s-a n─âscut ├«n Texas, Statele Unite. A c├óntat ├«nc─â din copil─ârie la chitar─â ╚Öi la pian ╚Öi a avut numeroase meserii ├«nainte s─â-╚Öi ├«nceap─â cariera literar─â. Inspirat de Harry Potter ╚Öi de Naufragia╚Ťii, Imperiul castelului de nisip este primul ei roman.

Despre Kayla Olson

Kayla Olson

description for Kayla Olson

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 25 apr. 2018
Autor(i) : Kayla Olson
Tip Coperta : Broșată
Format : 130 x 200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-2510-6