- 50%

- 50%

-50%

Mindware. Instrumente pentru o gandire inteligenta

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 29,90 lei Preț special 14,95 lei

Reducere 50%

în stoc

Descriere Mindware. Instrumente pentru o gandire inteligenta

Conceptele științifice și filosofice pot schimba modul în care rezolvăm problemele, ajutându-ne să ne gândim mai eficient la comportamentul nostru și la lumea în care trăim. Surprinzător, în ciuda utilității lor, multe dintre aceste instrumente rămân o necunoscută pentru cei mai mulți dintre noi. În Mindware,...

Descriere Mindware. Instrumente pentru o gandire inteligenta

Conceptele științifice și filosofice pot schimba modul în care rezolvăm problemele, ajutându-ne să ne gândim mai eficient la comportamentul nostru și la lumea în care trăim. Surprinzător, în ciuda utilității lor, multe dintre aceste instrumente rămân o necunoscută pentru cei mai mulți dintre noi.

În Mindware, Richard E. Nisbett ne prezintă aceste idei în detalii clare și accesibile. Nisbett și-a croit o carieră de succes studiind și predând concepte care ajută la rezolvarea problemelor, precum legea numerelor mari, regresia statistică, analiza cost-beneficii, costurile ascunse și costurile de oportunitate, cauzalitatea și corelația, oferind cele mai bune metode de a-i învăța pe alții cum să le folosească eficient în viața de zi cu zi. Această carte revoluționară ne arată cum să tratăm problemele obișnuite astfel încât să li se aplice principii științifice și statistice.

Rezultatul este un inedit ghid practic al instrumentelor de bază ale gândirii – instrumente care pot fi folosite ușor pentru a lua cele mai bune decizii profesionale, în afaceri și personale.

 

Mindware ar trebui să ne ofere tuturor ocazia de a înţelege şi de a reacţiona mai inteligent la lumea ameţitoare din jurul nostru. New York Times Book Review

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Oct 2020
Tip copertă:
Broșată
Format:
110x165
Nr. pagini:
592
ISBN:
978-606-33-6556-0
Traducător(i):
Anamaria Schwab
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 19.05.2021

Din aceeasi categorie Vezi toate