- 25%

100 de destinații ideale pentru fiecare lună a anului

Preț special 107,65 lei

Reducere 25%

Preț standard 143,53 lei
lipsă stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Spre deosebire de majoritatea cărților de călătorie care sunt concepute să servească drept hărți și ghiduri, aceasta se dorește a fi o sursă de inspirație. ți-e greu să alegi între o excursie exotică și una de schi? 100 de destinații ideale pentru fiecare lună a anului te va ajuta să decizi între minunile...

Spre deosebire de majoritatea cărților de călătorie care sunt concepute să servească drept hărți și ghiduri, aceasta se dorește a fi o sursă de inspirație.

ți-e greu să alegi între o excursie exotică și una de schi? 100 de destinații ideale pentru fiecare lună a anului te va ajuta să decizi între minunile Rajasthanului în noiembrie și pârtiile strălucitoare din Whistler, în martie, între sărbătorirea Anului Nou în Sydney sau minunatele muzee din New York.

Răsfoiește cartea și lasă-ți imaginația să zburde liberă, de la sfaturi discrete despre croaziere în insulele Galapagos la o ședere romantică în tropicalele insule Perhentian.

Acesta nu este un ghid al hotelurilor, este un ghid al experienței. Așa că eliberează-ți mintea, pregătește-ți jurnalul de călătorie și fii gata de drum, chiar dacă îl faci din fotoliu.

Textele concise și la obiect, informațiile privind mijloacele de transport, cazarea, starea vremii, dar și cele de ordin cultural, toate însoțite de ilustrații superbe, îți pun la dispoziție un ghid vizual mai deosebit decât cele cu care ai fost obișnuit până acum.

Nu există un răspuns simplu la întrebarea unde ai putea să îți petreci o vacanță de vis, dar această carte te va ajuta cu siguranță.

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Jul 2015
Tip copertă:
Cartonată
Format:
255 x 307
Nr. pagini:
336
ISBN:
978-606-741-764-7
Din aceeasi categorie Vezi toate