- 60%

- 60%

-60%

1000 de evenimente care au modelat lumea

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Pre╚Ť standard 149,90┬álei Pre╚Ť special 59,96┬álei

Reducere 60%

în stoc

Estimare livrare: 28.09.2021

Un nou mod de a privi istoria   De la trecutul îndepărtat până în secolul XXI, această carte prezintă o viziune nouă și actuală a evenimentelor istorice până în ziua de azi. Volumul 1000 de evenimente care au modelat lumea, conceput de National Geographic, prezintă istoria omenirii prin intermediul a șapte...

Un nou mod de a privi istoria

 

De la trecutul ├«ndep─ârtat p├ón─â┬á├«n secolul XXI, aceast─â┬ácarte prezint─â┬áo viziune nou─â┬á╚Öi actual─â┬áa evenimentelor istorice p├ón─â┬á├«n ziua de azi. Volumul 1000 de evenimente care au modelat lumea, conceput de National Geographic, prezint─â┬áistoria omenirii prin intermediul a┬á╚Öapte capitole fascinante, cu articole numerotate de la 1 la 1000, ├«nso╚Ťite de ilustra╚Ťii superbe, note explicative ╚Öi relat─âri ale unor martori oculari.

Fiecare capitol ├«ncepe cu un eseu introductiv, ├«nso╚Ťit de o cronologie ilustrativ─â┬árezum├ónd momentele importante ale acelei perioade.

1000 de articole individuale prezint─â┬árelat─âri scurte, dar cuprinz─âtoare, despre evenimente cu rol esen╚Ťial de-a lungul mileniilor.

Cu ajutorul unor coduri de culoare pe fiecare pagin─â┬ápute╚Ťi g─âsi cu u╚Öurin╚Ť─â┬áevenimentul dorit.

 

ÔÇó400 de ilustra╚Ťii ╚Öi alte 20 de eseuri vizuale ofer─â┬árepere iconografice legate de evenimente-cheie, dezv─âluind imagini uimitoare cum este tabloul Guernica de Picasso sau prima schi╚Ť─â┬ágrafic─â a unui atom realizat─â┬ápe computer.

ÔÇó40 de Conexiuni ne ofer─â┬ámai mult─â┬áinforma╚Ťie cu privire la modul ├«n care un eveniment a influen╚Ťat altele de-a lungul timpului: de la apari╚Ťia miturilor ╚Öi a picturilor preistorice p├ón─â┬ála fabricarea banilor┬á╚Öi la construirea zg├órie-norilor.

ÔÇó300 de Note adaug─â┬áo perspectiv─â┬áunic─â┬áasupra unui eveniment semnificativ. (╚Ötia╚Ťi, de exemplu, c─â┬áSf├óntul Augustin, fondator al teologiei occidentale, s-a n─âscut ├«n Algeria de azi?)

ÔÇó50 de relat─âri La persoana ├«nt├ói fac din fiecare cititor un martor ocular al evenimentului istoric respectiv, prin intermediul cuvintelor rostite de regina Elisabeta, de exploratorul Robert Peary, de dictatorul Benito Mussolini, de Eva Hart, o supravie╚Ťuitoare din naufragiul Titanicului, de marea ap─âr─âtoare a drepturilor civile Rosa Parks┬á╚Öi de mul╚Ťi al╚Ťii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Apr 2017
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonat─â
Format:
attribute_icon
232x270
Nr. pagini:
attribute_icon
416
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-1442-1
Categorie:
attribute_icon
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate