- 35%

- 35%

1000 de evenimente care au modelat lumea

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 149,90 lei Preț special 97,44 lei

Reducere 35%

în stoc

Descriere 1000 de evenimente care au modelat lumea

Un nou mod de a privi istoria   De la trecutul îndepărtat până în secolul XXI, această carte prezintă o viziune nouă și actuală a evenimentelor istorice până în ziua de azi. Volumul 1000 de evenimente care au modelat lumea, conceput de National Geographic, prezintă istoria omenirii prin intermediul a șapte...

Descriere 1000 de evenimente care au modelat lumea

Un nou mod de a privi istoria

 

De la trecutul îndepărtat până în secolul XXI, această carte prezintă o viziune nouă și actuală a evenimentelor istorice până în ziua de azi. Volumul 1000 de evenimente care au modelat lumea, conceput de National Geographic, prezintă istoria omenirii prin intermediul a șapte capitole fascinante, cu articole numerotate de la 1 la 1000, însoțite de ilustrații superbe, note explicative și relatări ale unor martori oculari.

Fiecare capitol începe cu un eseu introductiv, însoțit de o cronologie ilustrativă rezumând momentele importante ale acelei perioade.

1000 de articole individuale prezintă relatări scurte, dar cuprinzătoare, despre evenimente cu rol esențial de-a lungul mileniilor.

Cu ajutorul unor coduri de culoare pe fiecare pagină puteți găsi cu ușurință evenimentul dorit.

 

•400 de ilustrații și alte 20 de eseuri vizuale oferă repere iconografice legate de evenimente-cheie, dezvăluind imagini uimitoare cum este tabloul Guernica de Picasso sau prima schiță grafică a unui atom realizată pe computer.

•40 de Conexiuni ne oferă mai multă informație cu privire la modul în care un eveniment a influențat altele de-a lungul timpului: de la apariția miturilor și a picturilor preistorice până la fabricarea banilor și la construirea zgârie-norilor.

•300 de Note adaugă o perspectivă unică asupra unui eveniment semnificativ. (știați, de exemplu, că Sfântul Augustin, fondator al teologiei occidentale, s-a născut în Algeria de azi?)

•50 de relatări La persoana întâi fac din fiecare cititor un martor ocular al evenimentului istoric respectiv, prin intermediul cuvintelor rostite de regina Elisabeta, de exploratorul Robert Peary, de dictatorul Benito Mussolini, de Eva Hart, o supraviețuitoare din naufragiul Titanicului, de marea apărătoare a drepturilor civile Rosa Parks și de mulți alții.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Apr 2017
Tip copertă:
Cartonată
Format:
232x270
Nr. pagini:
416
ISBN:
978-606-33-1442-1
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 21.05.2021

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate