lips─â stoc

1924. Anul care l-a creat pe Hitler. Vol. 125

Nota ta:
100 % of 100
34,90 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Înainte de venirea la putere a lui Hitler în Germania, a existat un an 1924. Acesta a fost anul transform─ârii finale a lui Hitler în autoproclamatul salvator ╚Öi în conduc─âtorul infailibil care avea s─â interpreteze ╚Öi s─â distorsioneze tradi╚Ťiile istorice germane pentru a-╚Öi sus┼úine viziunea despre cel de-al Treilea Reich.

Tot ce va urma – adun─ârile ╚Öi revoltele, punerea în practic─â a unei idei malefice catastrofale – se va cristaliza într-un singur an definitoriu. 1924 a fost anul pe care Hitler ╚Öi l-a petrecut departe de societate, în închisoare, înconjurat de ceilal╚Ťi conspiratori, autori ai e╚Öuatului Puci de la ber─ârie. A fost un an în care a citit ╚Öi a scris mult, un an al discursurilor în sala de judecat─â ╚Öi al unui proces pentru tr─âdare, un an de plimb─âri prin curtea închisorii, declamându-╚Öi ideologia, în timp ce lucra cu înfrigurare la cartea care avea s─â-i devin─â manifest: Mein Kampf.

 

Descriptiv─â ╚Öi plin─â de informa╚Ťii importante, relatarea lui Range este, poate, cea mai important─â despre aceast─â perioad─â critic─â din biografia lui Hitler. Booklist

 

O povestire palpitant─â... Range descrie evenimentele cu talent, oferind detalii inedite. Washington Post

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 11 oct. 2019
Colectie : Carte Pentru Toti
Traducator(i) : Corina Dobrot─â
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 416
ISBN : 978-606-33-4118-2