- 55%

- 55%

-54.98%

250 de lucruri de încercat într-o viață în călătorie

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Preț standard 29,90 lei Preț special 13,46 lei

Reducere 55%

în stoc

Estimare livrare: 04.08.2021

În cartea aceasta vei găsi 250 de lucruri nebunești, amuzante și unice pe care să le faci când călătorești! Fie că pleci acum în vacanță în Spania, fie că, pur și simplu, rămâi acasă sau ești în căutarea unor tărâmuri îndepărtate, cartea aceasta îți va face vacanța chiar și mai...

În cartea aceasta vei găsi 250 de lucruri nebunești, amuzante și unice pe care să le faci când călătorești! Fie că pleci acum în vacanță în Spania, fie că, pur și simplu, rămâi acasă sau ești în căutarea unor tărâmuri îndepărtate, cartea aceasta îți va face vacanța chiar și mai plăcută!
Bălăcește-ți picioarele într-o fântână arteziană, organizează-ți o petrecere de "rămas-bun“ înainte să pleci într-o excursie, pune la cale o bătaie cu pistoale cu apă sau bea laptele dintr-o nucă de cocos, folosindu-ți doar gura! Datorită cărții acesteia, vei trăi momente plăcute pe care ți le vei aminti întreaga viață!
• Cu loc pentru lipit pozele amuzante!
• Cu pagini suplimentare pentru propria listă cu dorințe de vacanță!
• Un album numai bun de păstrat, plin cu amintiri frumoase!
ELISE DE RIJCK a scris prima ei carte în 2015. 500 de lucruri de încercat într-o viață s-a dovedit, în scurt timp, a fi un bestseller și este acum nelipsită din topurile de popularitate. De aceea, autoarea a creat o serie de cărți cu lucruri pe care ar trebui să le încerci, care să îți facă viața mai palpitantă și să te asigure că nu te vei plictisi nici o clipă! Aceasta-i doar una dintre ele.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2018
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
170x210
Nr. pagini:
attribute_icon
128
ISBN:
attribute_icon
978‑606-33‑3374-3
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate