- 25%

- 25%

501 Insule minunate

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 99,90 lei Preț special 74,93 lei

Reducere 25%

lipsă stoc

Descriere 501 Insule minunate

Această carte este o sursă nepreţuită de inspiraţie pentru cei care îşi doresc să exploreze cele mai fascinante insule ale lumii, fie în realitate, fie din confortul propriului fotoliu. Această carte îţi prezintă cele mai minunate 501 insule ale lumii. La unele se ajunge incredibil de greu, iar altele sunt...

Descriere 501 Insule minunate

Această carte este o sursă nepreţuită de inspiraţie pentru cei care îşi doresc să exploreze cele mai fascinante insule ale lumii, fie în realitate, fie din confortul propriului fotoliu.

Această carte îţi prezintă cele mai minunate 501 insule ale lumii. La unele se ajunge incredibil de greu, iar altele sunt la o cursă cu barca sau la un zbor cu avionul distanţă de coastă. Unele au numeroase ruine istorice remarcabile, răsunând de ecoul unor culturi străvechi, iar altele nu sunt decât plaje cu nisip fin şi câţiva palmieri. Fie că vrei să experimentezi culturi indigene fascinante, un paradis idilic cu plaje cu nisip alb și mări de turcoaz, liniştea unui colţ de lume îndepărtat sau agitaţia unei metropole vibrante, există pentru fiecare câte o insulă care să te tenteze spre ţărmurile ei.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
Jun 2017
Tip coperta:
Cartonată
Format:
185 x 220
Nr. pagini:
544
ISBN:
978-606-33-1580-0
Categorie:
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate